Anti-stress test

Anti-stress test

Stress is eigenlijk gewoon spanning. Je hebt altijd een beetje spanning nodig om goed te kunnen functioneren. Deze spanning zorgt er namelijk voor dat je lichaam klaar is voor actie. Als er op de lange termijn te veel spanning aanwezig is, kan dit leiden tot lichamelijke en psychische problemen. Start de eenvoudig en korte test om je stress level te meten.

Ruim een miljoen mensen in Nederland ervaren in meer of mindere mate stress. Jij ook?

Stress kan om diverse redenen ontstaan. Een hoge werkdruk is een vrij bekend voorbeeld, maar ook ziekte of overlijden van een naaste kan voor veel stress zorgen. Niet iedereen is er even gevoelig voor. Je gevoeligheid voor stress heeft te maken met de balans tussen hoeveel je kunt dragen en hoeveel je krijgt te verduren. Als je een hoge draagkracht hebt, kun je meer of grotere stressvolle situaties aan dan iemand die een lage draagkracht heeft. 

Stress is eigenlijk gewoon spanning. Je hebt altijd een beetje spanning nodig om goed te kunnen functioneren. Deze spanning zorgt er namelijk voor dat je lichaam klaar is voor actie. Als er op de lange termijn te veel spanning aanwezig is, kan dit leiden tot lichamelijke en psychische problemen.

Bij stress en burn-out is het belangrijk zo snel mogelijk de problemen aan te pakken. Met deze eenvoudige test kun jij meten hoe het staat met jouw stress-level. Darnaast krijg je advies en suggesties over online trainingen die je kunnen helpen stress de baas te worden.

Let op: Heb je het gevoel dat je te veel langdurige stress ervaart en misschien zelfs tegen een burn-out aan zit? Dan adviseren we je altijd contact op te nemen met je huisarts of een psycholoog. 

Duur van de online cursus

Deze online cursus duurt circa 1 uur. Wil je het maximale rendement uit je online cursus halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen.

Doelgroep

Deze online cursus is geschikt voor iedereen die graag meer wil leren over ''Anti-stress test''.

Lesmaterialen

E-Books, Tips.

Toetsing

Deze online cursus wordt afgerond met een eindtoets.

Certificaat

Na het succesvol afronden van deze cursus ontvangen je een certificaat.

Hoe gaat dit in zijn werk:

  1. Je volgt de online training in zijn geheel.

  2. Is de training succesvol afgerond dan klik je op de gele balk met de tekst:  ‘Klik hier om uw CERTIFICAAT VAN DEELNAME aan te vragen!’

  3. Het certificaat ontvang je via e-mail en mocht je deze niet hebben ontvangen, check ook even je spam box!

Tip: Bewaar je certificaten en/ of plaats deze bij je (Linkedin) profiel, At Monday Talentcard® , portfolio of CV.