De Wet van Snuf

De Wet van Snuf

Wat je geeft, krijg je terug.
Wat je geeft, krijg je terug. Een principe dat ons helpt om onze omgeving op een positieve manier te beïnvloeden. Zodat we succesvoller zijn, thuis en op het werk. Dit boek helpt daarbij.

Iedereen weet hoe het principe van wederkerigheid werkt: wat je geeft, krijg je terug. Een krachtig principe, dat vrijwel altijd en overal opgaat. Het helpt ons om onze omgeving op een positieve manier te beïnvloeden. Zodat we succesvoller zijn, thuis en op het werk. Toch zijn er maar weinig mensen die de kunst van het geven echt beheersen. Dit boek brengt daar verandering in. 

In De Wet van Snuf beschrijft bestsellerauteur Jos Burgers op een prikkelende manier waarom goede relaties beginnen met geven. Aan de hand van herkenbare praktijkvoorbeelden belicht hij de 26 belangrijkste manieren van geven. Hij laat bovendien zien welke voorwaarden en risico’s eraan zijn verbonden, en wat het uiteindelijk oplevert. Wie snel meer succes wil boeken, privé of zakelijk, begint dus met De Wet van Snuf.

Over de auteur:

Jos Burgers RM (1951) is marketingman in hart en nieren. Met ongeveer tweehonderd presentaties per jaar is Jos Burgers een veelgevraagd spreker. Zijn boeken vormen daarvoor de basis. Hij houdt zijn publiek een spiegel voor en laat mensen anders kijken naar hun werk. Humor is daarbij een belangrijk wapen, evenals het gebruik van praktijkvoorbeelden.

Resencies:

De Wet van Snuf is een heerlijk managementboek zoals een managementboek hoort te zijn: bondig, snel toe te passen en inspirerend. Burgers verstaat de kunst van eenvoudig schrijven zonder simplistisch te worden. Zijn voorbeeld zijn treffend en de tips zijn altijd raak. Er zullen ongetwijfeld huiskamergeleerden zijn die roepen dat er geen hoogdravende nieuwe theorieën in het boek staan, maar dat lijkt me ook niet de bedoeling. Ik zie het boek vooral als een aansporing om zelf met De Wet van Snuf aan de slag te gaan, iedere dag weer. En dat zouden die huiskamergeleerden ook eens moeten doen. 

Een absolute aanrader dus voor iedereen die op zoek is naar inspiratie en advies dat je direct kan toepassen... en waar je ook regelmatig heerlijk bij kunt lachen.