Stapwijz | Gratis leren met de stap-budget regeling
Leerlijn

Stapwijz | Gratis leren met de stap-budget regeling

De Stap-budget regeling is een volledig gesubsidieerd programma van de overheid om iedereen te helpen meer uit zijn/ haar carrière te halen. HOBP is samenwerkingspartner in dit programma en heeft een uniek traject ontwikkeld om jou daar bij te ondersteunen. Het omvat een 360 graden ambitie- en talentenscan, persoonlijke begeleiding, 800 online trainingen, audioboeken en kranten, 150 live colleges en nog veel meer. Het hele programma is een jaar lang toegankelijk en 100% gratis. Dat is nog eens investeren in Nederland!

De wereld om ons heen verandert steeds sneller. Dat vergt van iedereen een ultieme inspanning. Om voor te blijven, om na te scholen of bij te leren. Nieuwe vaardigheden, disciplines en inzichten te ontwikkelen. De nieuwe Stap-budget regeling helpt je daarbij.

De regeling is het vervolg op "Nederland Leert Door" en biedt de ultieme mogelijkheid om jezelf je leven lang te ontwikkelen. Iedereen die op een of andere manier verbonden is met de Nederlandse arbeidsmarkt heeft vanaf 1 maart 2021 de mogelijkheid om een persoonlijk leerbudget van €1000 in te zetten om zichzelf verder te ontwikkelen. 

HOBP is samenwerkingspartner van de overheid en heeft speciaal hiervoor een unieke leeromgeving samengesteld: stapwijz.nl 

Het Stapwijz portal omvat net als dit portal een groot aantal specifieke opleidingen en trainingen, een unieke talenten en ambitiescan, persoonlijke begeleiding en een jaar lang onbeperkt toegang tot ruim 800 andere online trainingen, audioboeken, kranten (o.a. het AD | de Volkskrant | het Parool en Trouw) en live online colleges.

  • 200 opleidingsprogramma's
  • 360 graden talenten en ambitiescan
  • 4 uur persoonlijk advies
  • 150 live online colleges 
  • 1 jaar onbeperkt toegang tot 800 online trainingen, audioboeken en kranten.

Met Stapwijz krijg je alle mogelijkheden en tools om jezelf (beter) te leren kennen. Samen met een opleidingscoach ga je aan de slag. De basis vormt een 360 graden talenten en ambitiescan. Op basis van deze scan ga je samen met je coach een uniek traject in dat je klaar stoomt om veranderingen op de arbeidsmarkt succesvol te aan te kunnen. Het hele ontwikkeltraject met een waarde van €1000,-- mag maximaal 365 dagen duren en is 100% gesubsidieerd door de overheid. 

Stapwijz is vanaf vandaag live:  Direct naar Stapwijz.nl 

 

Creativiteit
Discipline
Durf
Energie
Initiatief nemen
Luisteren
Mondelinge vaardigheid
Motiveren
Onafhankelijkheid
Oordeelsvorming
Overtuigingskracht
Plannen en organiseren
Prioritering
Samenwerken
Schriftelijke vaardigheid
Stressbestendigheid
Toewijding
Vasthoudendheid
Verandervermogen
Zelfinzicht

Aanmelden (gratis) voor het Stapwijz leerprogramma gaat eenvoudig via onderstaand formulier. We houden je dan nauwgezet op de hoogte van alle ontwikkelingen. Daarnaast geven we komende maanden gratis voorproefjes van het unieke programma.

Wil je meer weten over de Stap-budget regeling kijk dan op onderstaande link of neem contact met ons op via: stap@hobp.nl - Raymond Diemer | 06-5383794