Nieuwe baan vinden: Gaat het om mij of mijn diploma’s?

Nieuwe baan vinden: Gaat het om mij of mijn diploma’s?

We komen uit een wereld waar je tot je twenties wordt opgeleid en dan eigenlijk je papiertjes moet hebben voor de rest van je arbeid carrière tegenwoordig zie je dat steeds meer bedrijven beginnen te kijken naar de mens in plaats van de papiertjes, wat betekent dit voor jou?

Over de spreker

Olav van Doorn is als ondernemer al ruim 20 jaar actief op het snijvlak van ICT en Educatie. Na 16 jaar vernieuwende onderwijsproducten is Olav sinds vijf jaar zijn droom aan het verwezenlijken. Met Studdy, HOBP en/of At Monday heeft iedere Nederlander in elke fase van zijn leven onbeperkt toegang tot een oneindige bron aan leermiddelen; Een leven lang leren in elke gewenste vorm!

Nieuw: Live leren 

Veel cursisten vinden het prettig om een studie geheel  zelfstandig te volgen. Toch merken we dat een grote groep gebruikers behoefte heeft aan extra begeleiding. Speciaal voor hen introduceren wij Live Leren. In de pilotperiode tot 1 januari 2022 kun je kosteloos meedoen. Na de pilot bedragen de kosten €395,- per jaar. Onze opleiders, experts en specialisten verzorgen dan dagelijks Live Leren sessies die jou helpen nog meer rendement te halen uit online leren.