Persoonlijke ontwikkeling
Leerlijn

Jezelf persoonlijk ontwikkelen!

Jezelf breed ontwikkelen en heldere doelen stellen is belangrijk. Neem verantwoordelijkheid voor je eigen leerproces. Dit doe je bijvoorbeeld door na te denken of je goed op weg bent en wat eventueel nog beter of anders kan. Benut kansen en creëer mogelijkheden om  je eigen koers  te bepalen.  Zo geef je zelf richting aan jouw toekomst!

Jezelf persoonlijk ontwikkelen? 

  • Hoe zie jij dat voor je?
  • Wat wil je weten en kunnen?
  • Welke kennis en vaardigheden heb je nu én later nodig?
  • Hoe zorg je voor een open mindset, waarbij je jezelf steeds wilt blijven ontwikkelen om verder te groeien?

In deze leerlijn wordt je geïnformeerd over de mogelijkheden die je in je eigen hand hebt. Waar je zelf mee aan de slag kunt. Veel succes, volg je passie!

Competenties waar je sterk in bent vormen een belangrijke basis voor verder succes. Zijn er competenties minder ontwikkeld waardoor deze een belemmering vormen om je doel, je passie te bereiken, dan kun je deze verder ontwikkelen. Het is dan ook goed je competenties regelmatig te toetsen. Met dit assessment wordt hiervoor een mogelijkheid geboden.

Recht op uw doel afgaan, zonder daarbij belemmerd te worden door spanningen of blokkades. Als we het hebben over een reis plannen lijkt dat gemakkelijk, maar is het ook zo simpel bij het realiseren van uw professionele en persoonlijke doelstellingen? De training persoonlijke effectiviteit helpt je op weg naar een persoonlijk gerichte toekomst.

Aan de slag met jezelf? De goede trainingen kiezen? Lukt je dit dan zet je daadwerkelijk stappen. Een training waarbij je een hele dag op je stoel zit te luisteren, geeft meestal weinig effect dus zoek een training waarbij je echt met jezelf aan de slag gaat. Maar hoe kan ik dan zo effectief mogelijk leren? Deze training helpt je verder!

Hoe kun je in zo’n korte tijd een boodschap overbrengen op een manier waardoor het publiek overtuigd raakt? We zijn gewend om lang te praten en veel details te bespreken. Hierdoor is het ontzettend moeilijk om ineens alleen een kernboodschap over te brengen. Daarom is een goede voorbereiding essentieel. In deze training leer je stap voor stap jezelf voor te bereiden op jouw eigen pitch.