Yoga cursus

Online cursus Yoga cursus

Er zijn vele redenen om yoga te beoefenen. Zo helpt yoga erg goed om de fysieke effecten van stress te verminderen door ontspannende houdingen en positieve invloed op de hormoonhuishouding. Via deze online cursus duik je dieper in de wereld van yoga.

Er zijn vele redenen om yoga te beoefenen. Zo helpt yoga erg goed om de fysieke effecten van stress te verminderen door ontspannende houdingen en positieve invloed op de hormoonhuishouding. De verschillende 'asana's' (houdingen) bieden verlichting voor allerlei zeer uiteenlopende aandoeningen. Fysieke effecten zijn onder andere een verbeterde ademhaling en bloedcirculatie, gewichtsverlies en meer lenigheid en kracht. Bovendien heeft het beoefenen van yoga een positieve werking op je mentale vaardigheden. Het helpt je in het 'nu' te leven, wat resulteert in een verbetering van je concentratievermogen, coördinatie, reactiesnelheid en geheugen. Genoeg redenen om dieper in de yoga-wereld te duiken!

Doel van de cursus

In de online cursus 'Yoga' duik je dieper in de wereld van yoga. Je leert meer over de positieve effecten van yoga (mentaal en fysiek). 

Wat kan je of ken je na de cursus

  • Kennis van het effect van yoga (mentaal en fysiek)
  • Verminderen van stress
  • Beoefenen van ontspannende houdingen

Duur en studiebelasting

Deze online cursus duurt circa 10 uur. Wil je het maximale rendement uit je online cursus halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 3 weken.

Doelgroep

Deze online cursus is geschikt voor iedereen die graag yoga wil leren beoefenen.

Vaardigheden

Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende vaardigheden en beroepscompetenties (op MBO-niveau): Bewegen, Reflecteren, Leren

Lesmaterialen

Deze online cursus 'Yoga' bestaat uit: E-Books, Video's, Bonusmaterialen, Engelse E-Books, Tips.

Toetsing

Deze online cursus wordt afgesloten met een eindtoets.

Certificaat

Na het succesvol afronden van deze cursus ontvang je een certificaat.

Hoe gaat dit in zijn werk:

  1. Je volgt de online training in zijn geheel.

  2. Is de training succesvol afgerond dan klik je op de gele balk met de tekst:  ‘Klik hier om uw CERTIFICAAT VAN DEELNAME aan te vragen!’

  3. Het certificaat ontvang je via e-mail en mocht je deze niet hebben ontvangen, check ook even je spambox!

Tip: Bewaar je certificaten en/ of plaats deze bij je (Linkedin) profiel, At Monday Talentcard® , portfolio of CV.