Google AdWords

Online cursus Google AdWords

Wil jij weten hoe je jouw budget slim kunt inzetten en hoe jij je SEA winstgevend maakt? Wat maakt een advertentie perfect? En hoe kun je jouw concurrent bespioneren? Na het volgen van deze online training ben jij in staat om advertenties te maken waarmee je veel geld kunt verdienen.

Weet jij hoe je morgen al nieuwe klanten kunt krijgen? Onafhankelijk onderzoek wijst uit dat iedere geïnvesteerde euro in AdWords gemiddeld twee euro winst oplevert. En wist je dat je met AdWords ook kunt adverteren op partners als YouTube, De Telegraaf en Marktplaats? Helaas is AdWords voor beginners vaak te complex. Het verschil in kosten tussen adverteerders kan oplopen tot een factor 10. Sommige onwetenden betalen tien keer zoveel als anderen voor dezelfde positie. In deze cursus leer je hoe je jouw budget slim kunt inzetten en hoe jij je SEA winstgevend maakt. Na het volgen van deze training ben jij in staat om advertenties te maken waarmee je veel geld kunt verdienen.

Doel van de cursus

Doel is om jou de kennis bij te brengen om slim te investeren in AdWords door jouw advertenties zo te maken dat je er geld mee kunt verdienen. 

Wat kan of ken je na de cursus

  • Google ads analyseren
  • Personaliseren van je AdWords account 
  • Adwords connecten met Google Analytics
  • Campagnes tot een hoger level brengen

Duur en studiebelasting

De cursus 'Google AdWords' duurt ongeveer 18 uur. Wil je het maximale rendement uit je e-learning halen, gebruik dan de downloads en het oefenmateriaal bij de cursus. De totale studiebelasting bedraagt 20 uur.

Doelgroep en vooropleiding

Deze online cursus is geschikt voor managers, leidinggevenden, teamleiders, projectteamleden, beleidsmakers en werkgevers. Advies vooropleiding: mbo niveau 2.

Vaardigheden

Door het volgen van deze cursus werk je aan de volgende vaardigheden: Formuleren en rapporteren, Vakdeskundigheid toepassen, Analyseren, Onderzoeken, Creëren en innoveren, Leren.

Lesmaterialen

De cursus 'Google AdWords' bestaat uit: E-Books, Video's, E-Book & Video (in het Engels).

Opbouw van de cursus

Deze cursus is opgebouwd uit diverse e-learning leerobjecten en bevat tevens aanvullend oefenmateriaal. Aan het einde van de cursus is er een eindtoets. 

Aantal modules

Deze cursus bestaat uit 6 modules. 

Toetsing

De cursus 'Google AdWords' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard op LinkedIn of op een ander loopbaanportal zoals At Monday plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!