Websites maken en onderhouden met Wordpress

Online cursus Websites maken en onderhouden met Wordpress

Deze online training begeleidt je stap voor stap in het opzetten van jouw eigen website. Je leert bovendien waarmee je rekening moet houden en hoe je jouw site makkelijk kunt bijwerken. Na het volgen van deze cursus staat jouw website online en kun je er direct mee aan de slag. 

Er gaat steeds meer budget van bedrijven naar online marketing. Dit is begrijpelijk, want al jaren achter elkaar stijgen de online verkopen ten koste van traditionele marketing. Een website is een must. Deze online training begeleidt je stap voor stap in het opzetten van jouw eigen website. Je leert bovendien waarmee je rekening moet houden en hoe je jouw site makkelijk kunt bijwerken. Na het volgen van deze cursus staat jouw website online en kun je er direct mee aan de slag. 

Doel van de cursus

Deze videotraining laat je zien hoe je zelf je eigen website maakt én beheert zonder de kosten van een webdesigner of een programmeur, én zonder dat je er zelf technische kennis voor nodig hebt. Meer dan 20% van alle websites ter wereld is gebouwd in Wordpress. 98% van alle internet marketingbureaus gebruikt Wordpress. Waarom? Niet alleen omdat Wordpress gratis is, maar ook omdat er duizenden gratis leuke en nuttige programma’s zijn (plugins) om je site extra aan te kleden. Daarnaast is Wordpress super Google vriendelijk, waardoor Wordpress sites al snel hoog in Google scoren.

Wat kan of ken je na de cursus

  • Kennis van de factoren waarmee je rekening moet houden bij je eigen website
  • Je eigen website opbouwen
  • Onderhouden van je website 

Duur en studiebelasting

De cursus 'Websites maken en onderhouden met Wordpress' duurt ongeveer 14 uur. Wil je het maximale rendement uit je e-learning halen, gebruik dan de downloads en het oefenmateriaal bij de cursus. De totale studiebelasting bedraagt 16 uur.

Doelgroep en vooropleiding

Deze online cursus is geschikt voor managers, leidinggevenden, teamleiders, projectteamleden, beleidsmakers en werkgevers. Advies vooropleiding: mbo niveau 2.

Vaardigheden

Door het volgen van deze cursus werk je aan de volgende vaardigheden:  Vakdeskundigheid toepassen, Analyseren, Onderzoeken, Creëren en innoveren, Leren.

Lesmaterialen

De cursus 'Websites maken en onderhouden met Wordpress' bestaat uit: E-Books, Video's, Bonusmaterialen, Engelse E-Books & Video's, Tips.

Opbouw van de cursus

Deze cursus is opgebouwd uit diverse e-learning leerobjecten en bevat tevens aanvullend oefenmateriaal. Aan het einde van de cursus is er een eindtoets. 

Aantal modules

Deze cursus bestaat uit 7 modules. 

Toetsing

De cursus 'Websites maken en onderhouden met Wordpress' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard op LinkedIn of op een ander loopbaanportal zoals At Monday plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!