Gezond Bedrijf - Gezond Leven

Online cursus Gezond Bedrijf - Gezond Leven

Een gezond leven en een gezond bedrijf zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, zeker als je vanuit huis werkt. Ontdek hoe je een gelukkiger en gezonder leven leidt terwijl je productiever en efficiënter wordt!

Een gezond leven en een gezond bedrijf zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, zeker als je vanuit huis werkt. Het begint allemaal met het begrijpen hoe verbonden deze twee schijnbaar ongelijksoortige zaken zijn: er is veel synergie tussen je carrière, je levensstijl en je gezondheid en je moet deze dingen als één uitdaging benaderen in plaats van afzonderlijke.

Ontdek hoe je een gelukkiger en gezonder leven leidt terwijl je productiever en efficiënter wordt!

Ontdek de exacte stappen en methoden die je kunt gebruiken om jouw levensstijl te veranderen en je gezondheid te verbeteren! Als je een bedrijf vanuit huis leidt, is het belangrijk om te erkennen dat het gaat om een geheel andere levensstijl dan de meerderheid van de mensen die je kent. Geen pendelen in de ochtend, niet de hele dag op kantoor zitten en in het algemeen je eigen werktijden creëren, plaatst je op een heel ander omstandigheid dan de meeste mensen die je kent. Voor het grootste deel is dit een goede zaak. Je werktijden kunnen bepalen, bepalen hoe je werkt en wanneer je werkt en tijd vrijmaken om iets te doen waar je van houdt, kunnen allemaal bijdragen aan een veel gelukkiger en gezonder leven in het algemeen. In feite is het een startpunt voor het verbeteren van de algehele gezondheid. Tegelijkertijd brengt dit type levensstijl echter ook zijn eigen uitdagingen met zich mee. En omdat maar heel weinig mensen dezelfde levensstijl hebben als jij, betekent dat dat je enigszins 'op jezelf' gaat staan ​​als het gaat om advies over hoe je deze balans tussen werk en privé kunt beheren.

Deze cursus geeft je direct toegang tot 10 video's om je te tonen hoe je thuis productiever kunt werken!

Extra leesmateriaal ( Engels ) 

  • Download Healthy Business Healthy Life E-book
  • Download Healthy Business-Healthy Life Checklist
  • Download Healthy Business-Healthy Life Resource Cheat Sheet
  • Download The Five Minute Guide to Staying Healthy Running a Business From Home

Hoe vitaal ben ik eigenlijk? Doe de gratis vitaliteitstest