<strong>Veel gestelde vragen</strong>

Veel gestelde vragen

Heb je een vraag? Kijk even of deze hieronder staat vermeld. Als je vraag er niet tussen staat of het is nog niet duidelijk dan mag je ons altijd even een mailtje sturen via klantenservice@studdy.nl. Tijdens kantooruren kun je ook een chat sturen. Kijk daarvoor even op de home page. 

 

Waar kan ik mijn vouchercode verzilveren?

  • Voor het verzilveren van een vouchercode kun je één van de volgende links gebruiken. Kijk goed welke deal je gekocht hebt.

                       Social Deal 2 maanden online leren

                       Social Deal losse online training

                       Groupon 1 maand (doorlopend) online leren

                       Groupon 2 maanden online leren

                       Dagpas 2 maanden online leren

                       Alle overige deals

Hoe kunnen jullie alle trainingen zo goedkoop aanbieden?

  • Vergelijk ons met Netflix. Wij zorgen voor een heel groot publiek. Op basis daarvan kunnen wij goede afspraken maken met onze partners.

Kan ik ook meerdere trainingen tegelijk volgen?

  • Ja, je kunt zoveel trainingen, webinars, assessments en leerlijnen tegelijk volgen als je wil. Voor veel mensen is het verstandiger om ze één voor één te volgen maar dat bepaal je dus helemaal zelf.

Kan ik de trainingen ook volgen op mijn tablet of smartphone?

  • Alle trainingen, webinars, leerlijnen en assessments zijn geschikt om te volgen op elke smartphone of tablet.

Moet ik extra betalen voor certificaten na het volgen van een training?

  • Nee, je hoeft niets extra te betalen voor behaalde certificaten. Na het succesvol volgen van een training ontvang je deze automatisch in je mailbox. Tip: plaats je certificaten in je persoonlijke profiel op b.v. At Monday of LinkedIn. Zo bouw je aan een steeds sterker carrière profiel.

Kan ik als bedrijf al mijn medewerkers tegelijk laten leren?

  • Ja, we hebbende een speciaal programma voor bedrijven die medewerkers gezamenlijk willen laten leren. Belangrijk onderdeel is het efficiënte en overzichtelijke management rapportage systeem dat inzicht biedt in het gebruik en de resultaten. Bel of mail ons voor meer informatie. 076-5716667 - info@studdy.nl

Hoe kan ik opzeggen?

  • Via je account pagina kun je je abonnement direct  ( elke dag ) opzeggen. Snel en transparant.

Hoe kan ik betalen?

  • De eerste maand betaal je via iDEAL. De daaropvolgende maanden betaal je per automatische incasso en zal je lidmaatschap automatisch doorlopen tot er een opzegging is ontvangen. Liever betalen op rekening? Bel of mail ons voor meer informatie. 076-5716667 - klantenservice@studdy.nl