<strong>Veel gestelde vragen</strong>

Veel gestelde vragen

Heb je een vraag? Kijk of het antwoord dat je zoekt hieronder staat vermeld. Als je vraag er niet tussen staat of het is nog niet duidelijk stuur neem dan contact op via: klantenservice@studdy.nl
 Wat is studdy?

Studdy is een online leeromgeving boordevol e-learnings, audioboeken, media items, e-books en video’s. Studdy biedt jou hiermee een wereld aan inspiratie: in totaal ruim 1000+ leeritems. Of je nu een boek wilt lezen over iemand die jou inspireert, een nieuwe vaardigheid wilt leren, wilt leren ondernemen, je passie verder wilt ontdekken of meer wilt weten over actuele trends zoals ChatGPT: alles is mogelijk. Je ontdekt het in de wereld van Studdy!

Wat kan ik leren op Studdy?

Op Studdy kun je zo veel leren als je wilt over honderden diverse onderwerpen, bijvoorbeeld ondernemen, boekhouden, online marketing, mindfulness of werkgeluk. In het aanbod ontdek je alle leeritems en kun je filteren op onze samengestelde thema's. 

Is Studdy altijd bereikbaar?

Zolang je een internet of hotspot verbinding hebt is de Studdy leeromgeving op elk moment beschikbaar voor jou. Dit betekent dat je kunt inloggen, leren, luisteren en lezen wanneer het jou uitkomt! Via je laptop, telefoon of tablet, vanaf de bank, op vakantie of tijdens het werk. Studdy is daarmee jouw onschatbare bron van inspiratie, plezier en kennis! 

Kan ik Studdy cadeau geven?

Dat kan! Als organisatie kun je Studdy cadeau geven. Bijvoorbeeld als eindejaarsgeschenk voor je medewerkers, onboardingscadeau voor een nieuwe collega, relatiegeschenk voor klanten of aandenken aan bezoekers van je evenement. Het is een uniek en verrassend geschenk dat prikkelt, inspireert en verwondert. Studdy komt in een verrassende cadeauverpakking. Hier vind je meer informatie.

Kan ik meerdere leeritems tegelijk volgen?

Ja zeker! Je kunt zoveel leeritems tegelijk starten en volgen als je wilt. We raden wel aan om een leeritem eerst af te ronden voordat je aan een volgende begint maar je bepaalt uiteraard je leerroute helemaal zelf. 

Kan ik de leeritems volgen op mijn tablet of smartphone?

De gehele leeromgeving en alle leeritems zijn geschikt om te volgen op elk apparaat: laptop, smartphone of tablet.

Moet ik extra betalen voor een certificaat na het volgen van een leeritem?

Nee, je hoeft niets extra te betalen voor je behaalde certificaten. Na het succesvol afronden van een leeritem ontvang je jouw persoonlijke certificaat automatisch in je mailbox. Tip: plaats je certificaten in je persoonlijke profiel op b.v. At Monday of LinkedIn. Zo bouw je aan een steeds sterker carrière profiel.

Kan ik als bedrijf al mijn medewerkers tegelijk laten leren?

Ja, dat kan via Hobp. Onze zakelijke leeromgeving. Ook is het mogelijk om de leeritems van Hobp te koppelen aan een bestaand LMS/LXP. Neem contact met ons op voor informatie of kijk op de website. 076-5716667 - info@hobp.nl

Hoe kan ik opzeggen?

Via je account pagina kun je je abonnement direct (elke dag) opzeggen. De automatische betaling wordt dan stopgezet. Snel en transparant.

Hoe kan ik betalen?

De eerste maand betaal je via iDEAL. De daaropvolgende maanden betaal je per automatische incasso en zal je lidmaatschap automatisch doorlopen tot er een opzegging is ontvangen. Liever betalen op rekening? Bel of mail ons voor meer informatie. 076-5716667 - klantenservice@studdy.nl

Waar kan ik mijn vouchercode verzilveren?

Jouw ontvangen vouchercode kun je verzilveren via: https://studdy.nl/voucher.