I love Happy Cats

I love Happy Cats

Handleiding voor een gelukkige kat
Het handboek I love Happy Cats laat voor vele kattenliefhebbers een nieuwe wereld opengaan over hun kat en hoe ze gelukkiger te maken.

Al duizenden jaren zijn mensen in de ban van het mysterieuze, eigenwijze en geweldige karakter van de kat. Jij ook? Wel, dit boek verandert alles wat je ooit dacht te weten over je kat. Als katteneigenaar zal je het verslinden en nooit meer hetzelfde naar je kat kijken. 

Anneleen Bru van Felinova neemt je mee op een heerlijke pragmatische, maar nuchtere reis doorheen de intieme wereld van de huiskat in onze woonkamer, met al zijn natuurlijke instincten en mysterieuze gedragingen. Dit boek biedt inzichten in gedragingen en eveneens vaak voorkomende misverstanden, en staat vol tips en tricks om van je geliefde huisdier een gelukkige kat te maken. Die schat aan informatie kan je onmiddellijk toepassen in de omgeving van je kat, je eigen gedrag, jullie communicatie onderling en de manier waarop je elkaar benadert.

Anneleen Bru (°1985) studeerde af als Master in Animal Behaviour (Universiteit van Southampton, UK), specialiseerde zich jarenlang in huiskatten en bundelde nu eindelijk al haar 'gouden' tips voor een gelukkige kat in een heerlijk nuchter en praktisch boek. De relatie met je kat zal nooit meer hetzelfde zijn. Geniet ervan!

Over de auteur

Anneleen Bru (°1985) adopteerde haar eerste katje Madeleine toen ze 17 was, een Heilige Birmaan. Wist ze toen veel dat dit het begin van een daverend avontuur was. Toen het tijd werd om een thesisonderwerp te kiezen voor haar universitaire opleiding Communicatiewetenschappen aan de Universiteit van Antwerpen, koos ze lekker voor het onderwerp ‘Communicatie bij katten’ en werd zich op die manier bewust van hoe er jaarlijks héél wat katten in asielen terecht kwamen door verscholen gedragsproblemen.

Met de start van Felinova in 2008 kwam alles in een stroomversnelling, de consultaties werden al snel gevolgd door lezingen en opleidingen over kattengedrag voor zowel liefhebbers als professionals. Terugkerende feedback blijft weergalmen: ‘Ze kan het zo boeiend en passioneel uitleggen, met veel humor.’ De mensen zitten op het puntje van hun stoel als Anneleen begint te vertellen en al snel had ze door dat dit dé manier was om meer katteneigenaars te bereiken over het welzijn van hun kat en op die manier ze te overtuigen om hun kat anders te gaan behandelen.

Anneleen is regelmatig te gast als kattenexpert op tal van tv- en radioprogramma’s en schrijft ze haar kattencolumn voor onder andere Story.

En nu gaat de ultieme droom in vervulling: het eerste boek. Met dit boek hoopt Anneleen nog meer mensen te bereiken om hun inzichten in het gedrag van katten te vergroten en op die manier katten een beter leven te geven.

Competenties:

Katten; kattengedrag; huisdieren; Felinova; kattentherapeut; poes; gelukkige kat.

Recensies

Verhelderend, uitnodigend, interessant, maar bovenal: er staat alles in dat elke katteneigenaar zou moeten weten. Kopen dus dat boek en snel een beetje!

Echt een handleiding, duidelijk en helder geschreven. Een absolute aanraden voor iedere Happy Cat Lady!

Dit is een boek boordevol waardevolle informatie voor elke katteneigenaar of katten-fan. Het is heel dankbaar om te lezen. Dit boek gaat absoluut niet snel vervelen, een aanrader dus!

Een superboek!
Een must-have voor elke katteneigenaar!
Duidelijke info over wat onze katjes graag hebben om gelukkig te zijn. Heel prettig om te lezen, veel tips & tricks en duidelijke kattentaal! Fantastisch❤️

Ik heb het boek haast in een adem uitgelezen! Heel leuke tips en vooral duidelijk uitgelegd waarom je wel of niet iets doet! Het nawoord dat Anneleen schreef ontroerde me en is prachtig en zo waar! Vooral je buikgevoel volgen en zien hoe je eigen katten reageren neem ik er uit mee! Mijn happy cats zijn nu nog gelukkiger.