Ga hosselen

Ga hosselen

Geld verdienen door ondernemend te leven
Wat is jouw sociale en emotionele kapitaal? Welke kansen bieden maatschappelijke trends? En hoe maak je van zo'n kans een geldkraantje? Dat staat in dit boek boordevol goede ideeën en voorbeelden.

Vergeet die ren-je-rot baan, kies liever voor een ondernemende levensstijl en ga hosselen. 

Hosselen heeft de toekomst. Een hosselaar is niet afhankelijk van één inkomstenbron. Hij scharrelt zijn kostje bij elkaar met verschillende activiteiten die samen genoeg opleveren, genoeg voor een leuk leven. 

Een hosselaar is streetwise: een ondernemend multi-talent dat kansen grijpt en risico's spreidt. Geld verdienen wordt weer een levenskunst die je al doende ontwikkelt. 

Wat is jouw sociale en emotionele kapitaal? Welke kansen bieden grote maatschappelijke trends? En hoe maak je van zo'n kans een geldkraantje? Dat staat allemaal in dit boek boordevol goede ideeën en slimme voorbeelden!

Over de Auteur

Dr. Jeanine Schreurs is een internationaal expert op het gebied van duurzame leefstijlen. Sinds ze vijftien jaar geleden haar goedbetaalde managementbaan vaarwel zei, is ze een tevreden hosselaar. Ze is schrijver, trainer, hospita en moestuinier. Ze is directeur van de sociale onderneming Stichting LIFT, bedenker van de Budgetkring en het Lift je Leven-programma: een succesvolle aanpak om bewust en zorgvuldig om te gaan met je geld en je leven.

Competenties:

Ondernemen; hosselen; geld verdienen; freelance; zzp; creatief; talenten; duurzaamheid; leefstijl