Experttips voor Moeiteloos Werken

Experttips voor Moeiteloos Werken

Werk stressvrij en slimmer met de MOEITELOOS-methode voor meer werkplezier.
50 Praktische tips die jou helpen om stressvrij en slimmer te werken. Van het organiseren van je werkomgeving en informatiestromen, werkgewoontes, e-mailmanagement tot planning en prioriteiten stellen

Heb jij ook weleens het gevoel dat je overloopt van het werk? Dat je werkdruk of stress ervaart en het plezier in je werk soms ver te zoeken is? Dan is dit luisterboek voor jou. 

Voorkom dat je helemaal uitgeput raakt door de ratrace en de overload aan informatie, met mogelijk een burn-out tot gevolg. Sta zelf aan het roer. Kijk eens anders naar je werkomgeving, werkzaamheden en de hulpmiddelen die je hierbij gebruikt. Tijd voor Moeiteloos Werken! 

Je krijgt 50 praktische tips aangereikt die jou helpen om stressvrij en slimmer te werken. De volgende onderwerpen komen aan bod: van het organiseren van je werkomgeving en informatiestromen, verschillende werkgewoontes, e-mailmanagement, planning en prioriteiten stellen tot aan het slim omgaan met je energie. 

Met de door Madelon en Lisette ontwikkelde MOEITELOOS-methode ga je niet alleen moeiteloos maar ook efficiënter werken, waardoor je meer werkplezier ervaart. Verwacht geen hogere wiskunde of lange theorieën, je hebt het al druk genoeg. Ga meteen aan de slag met praktische tips binnen je eigen werk, bedrijf of organisatie en ervaar de kracht van Moeiteloos Werken. Inclusief Persoonlijk Actieplan!

Recensies

Welmoet Babeliowsky, eigenaar Autorespond: "Je wordt direct getriggerd door de uitspraak 'Timemanagement bestaat niet! Er is alleen zelfmanagement nodig'. Dat brengt je gelijk in de actiestand. Want er is er maar één persoon die iets kan veranderen en dat ben jijzelf. Gelukkig weet je precies wat je moet doen. Er volgen namelijk heel veel praktische, maar ook leuke tips, die je direct kan toepassen. Soms moet je eerst wat aan reflectie doen. Het zorgt dat je productiever wordt!" 

Rachid Schmitz, Director International Accounts, Randstad Sourceright EMEA: "De 50 praktische tips van Madelon en Lisette helpen om stressvrij en slimmer te werken in een tijd waar alles topprioriteit lijkt te zijn. Om weer tijd te maken voor datgene wat er echt toe doet!" 

Michel T. Rudolphie, directeur/bestuurder/toezichthouder: "Van #hoedan? naar #zodus! De auteurs zijn in staat geweest om een zeer praktisch en toegankelijk overzicht te geven voor meer werkplezier. Vele praktische tips die direct toepasbaar zijn in de (werk)praktijk. De methode Moeiteloos Werken zet je aan het denken en zal leiden tot meer overzicht en inzicht, meer rust en daardoor meer (kostbare) tijd. Een absolute aanrader voor iedereen die Moeiteloos wil Werken!"

Auteur

Madelon Gloude & Lisette Beijnes-de Boer zijn ervaren werkplektrainers, gespecialiseerd in productiviteit, timemanagement en werkstress. Sinds 2008 hebben zij, met veel succes honderden drukbezette medewerkers, managers en ondernemers geholpen om moeiteloos te (leren) werken. Stressvrij, slimmer en met plezier!

Competenties

Burn-out; werkstress; werkplek; werkomgeving; werkplezier; timemanagement; slimmer werken; productiviteit; volle inbox; e-mail; takenlijst; plannen; prioriteiten stellen; agenda; tijd; informatie; focus; uitstelgedrag; multitasken; perfectionisme