CTOUCH Riva

Online cursus CTOUCH Riva

Van whiteboarden en eenvoudig je scherm delen tot videoconferencen of volledige samenwerking. Na het doorlopen van deze cursus ben jij in staat om het scherm volledig in te zetten in je dagelijkse werk.

CTOUCH Riva is dé touchscreen van dit moment. Na het doorlopen van deze cursus ben jij in staat om het scherm volledig in te zetten in je dagelijkse werk. Je leert werken met de ingebouwde Android. Ook leer je werken met Eshare voor het draadloos verbinden van computers en smartphones. 

Doel van de cursus

In deze cursus leiden we je door alle mogelijkheden van de Riva, met als doel dat jouw werkzaamheden sneller gaan en eenvoudiger worden. Want dan pas is ons doel bereikt: iedereen een positieve ervaring bieden met het interactief delen van kennis.

Wat kan je of ken je na de cursus

  • Feilloos werken met het Android besturingssysteem
  • Eenvoudig draadloos koppelen van computers en smartphones met EShare
  • Functionaliteiten als annoteren, schrijven en meer
  • Zelf downloaden en beheren van apps
  • Werken met standaardapps als de browser, timer en meer
  • Relevante externe apps zoals AquaMail, OfficeSuite

Duur en studiebelasting

De e-learning 'CTOUCH Riva' duurt ongeveer 3 uur. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. De totale studiebelasting bedraagt 5 uur.

Doelgroep en vooropleiding

Deze online cursus is geschikt voor particulieren, leidinggevenden, teamleiders, projectteamleden, opleiders, docenten en werkgevers. Advies vooropleiding: MBO+.

Vaardigheden

Door het volgen van deze cursus werk je aan de volgende vaardigheden: analyseren, duidelijke doelen stellen, presenteren, informatie verwerken, interactie met touchscreens, technische kennis en toepassing van apps.

Lesmaterialen

De cursus 'CTOUCH Riva' bestaat uit: Online instructie, Video-ondersteuning, Tools voor sneltoetsen, Samenvatting en Aanbevolen aanpak.

Opbouw van de cursus

Deze cursus is opgebouwd uit diverse e-learning leerobjecten en bevat tevens aanvullend oefenmateriaal. Aan het einde van elke module is er een eindtoets. 

Aantal modules

Deze cursus bestaat uit 5 modules. 

Toetsing

De cursus 'CTOUCH Riva' wordt aan het eind van elke module afgesloten met een eindtoets. De eindtoetsen bestaan uit diverse meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard op LinkedIn of op een ander loopbaanportal zoals At Monday plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!