Kleren maken de man

Online cursus Kleren maken de man!

Jij bent niet de enige die solliciteert! Veel mannen hebben al ontdekt dat het bij de speurtocht naar een nieuwe baan belangrijk is hoe je eruitziet. Maar wat je echt nodig hebt, is een helder overzicht van de belangrijkste zaken waar je op moet letten als je goed verzorgd uiterlijk wilt en een overtuigende outfit. Deze online cursus geeft je die!

Jij bent niet de enige die solliciteert! Veel mannen hebben al ontdekt dat het bij de speurtocht naar een nieuwe baan belangrijk is hoe je eruitziet. Je kunt kiezen voor een uitgebreide stijlgids met een overcomplete handleiding om er goed uit te zien. Maar wat je echt nodig hebt, is een helder overzicht van de belangrijkste zaken waar je op moet letten als je goed verzorgd uiterlijk wilt en een overtuigende outfit. Deze online cursus geeft je die!

Doel van de cursus

De online cursus 'kleren maken de man' geeft een helder overzicht van de belangrijkste zaken waar je op moet letten als je een goed verzorgd uiterlijk wilt en een overtuigende outfit. 

Wat kan of ken je na de cursus

  • Kennis van drie mannelijke lichaamstypen
  • Kennis van de hoofdzaken van lichaamsverzorging
  • Omgaan met vlekken in kleding
  • Toepassen van tips over wassen, drogen en strijken
  • Met de juiste uitstraling naar een presentatie of sollicatiegesprek
  • Meer zelfvertrouwen

Duur van de online cursus

De e-learning 'kleren maken de man' duurt ongeveer 2 uur. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. De totale studiebelasting bedraagt 3 uur.

Doelgroep en vooropleiding

Deze e-learning is geschikt voor iedere man die wil weten hoe hij er goed kan uitzien om met de juiste uitstraling en lichaamstaal vol zelfvertrouwen naar een sollicitatiegesprek of presentatie te gaan. Advies vooropleiding: MBO2

Vaardigheden

Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende vaardigheden en beroepscompetenties (op MBO-niveau): Vakdeskundigheid toepassen, Materialen en middelen inzetten, Instructies opvolgen.

Lesmaterialen

De cursus 'Kleren maken de man' bestaat uit: VideoCollege, E-books, Checklist pak en jas, Checklist schoenen, Checklist verzorging, Stappenplan scheren.

Opbouw van de cursus

Deze cursus is opgebouwd uit diverse e-learning leerobjecten en bevat tevens aanvullend oefenmateriaal. Aan het einde van de cursus is er een eindtoets. 

Aantal modules

Deze cursus bestaat uit 1 module.

Toetsing

De online cursus 'Kleren maken de man' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard op LinkedIn of op een ander loopbaanportal zoals At Monday plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!