Werken met subgrootboeken

Online cursus Werken met subgrootboeken

Subgrootboeken bieden je een methode om heel snel de stand van zaken wat betreft debiteuren, crediteuren en de voorraad in beeld te brengen. Deze online cursus laat je kennismaken met deze manier van organiseren.

Ben je al aardig thuis in de wereld van de financiële administratie, maar wil je je kennis verfijnen, dan is deze cursus een goede aanvulling. Subgrootboeken bieden je een methode om snel de stand van zaken wat betreft debiteuren, crediteuren en de voorraad in beeld te brengen. Deze online training kun je afzonderlijk volgen of in combinatie met 'Werken met een grootboek'.

Doel van de cursus

De online cursus 'Werken met subgrootboeken' laat je kennismaken met een doeltreffende manier om, naast het houden van een totaaloverzicht van de boekhouding, de meer gedetailleerde informatie over crediteuren, debiteuren en de voorraad in euro's op een rijtje te zetten. 

Wat kan je of ken je na de cursus

  • Gedetailleerde informatie over crediteuren, debiteuren en voorraad in euro's op een rij zetten
  • Werken met subgrootboeken

Duur en studiebelasting

De e-learning 'Werken met subgrootboeken' duurt ongeveer 30 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 1 week.

Doelgroep

Deze e-learning is geschikt voor ondernemers die meer gedetailleerd in beeld willen houden hoe de werkelijke stand van zaken van hun financiën er uitziet.

Vaardigheden

Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende vaardigheden en beroepscompetenties (op MBO-niveau): Analyseren, Plannen en organiseren, Ondernemend en commercieel handelen, Bedrijfsmatig handelen.

Lesmaterialen

De cursus 'Werken met subgrootboeken' bestaat uit: VideoCollege, E-Book, Tools voor Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP), Samenvatting, Leerjournaal, Praktijkoefeningen, Aanbevolen aanpak.

Toetsing

De online cursus 'Werken met subgrootboeken' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard op LinkedIn of op een ander loopbaanportal zoals At Monday plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!