PowerPoint

Online cursus Krachtig presenteren met Powerpoint

In de online cursus 'Krachtig presenteren met PowerPoint' leer je hoe je Powerpoint inzet bij jouw presentatie. Er is zoveel mogelijk met dit programma als je rekening houdt met een paar duidelijke regels. Dat helpt enorm bij het krachtig neerzetten van jouw volgende presentatie met Powerpoint.Deze online-training kun je ook boeken in combinatie met het Groeiverder® programma. Het Groeiverder® programma biedt bij geselecteerde opleidingen met een minimale studiebelasting van 8 uur o.a. aanvullend lesmateriaal, Webinars, groepsdiscussies (Clubhouse) en individuele ondersteuning. Voor aanmelden, meer informatie over de invulling en/of een overzicht van de kosten van het Groeiverder® programma klikt u hier


"Krachtig presenteren met Powerpoint" is de snelste weg naar het creëren van boeiende presentaties. Ben je onzeker over je vaardigheden in het omgaan met één van de beste presentatiemedia van dit moment? Deze online cursus laat je stap voor stap zien hoe je met behulp van PowerPoint jouw presentatie krachtig en professioneel kunt neerzetten.

Doel van de cursus

In de online cursus 'Krachtig presenteren met PowerPoint' leer je hoe je Powerpoint inzet bij jouw presentatie. Er is zoveel mogelijk met dit programma als je rekening houdt met een paar duidelijke regels. De e-learning geeft onder meer informatie over de relatie tussen de manier waarop mensen leren en informatie verwerken, en de diverse manieren waarop jij in een krachtige presentatie daarmee rekening kunt houden.

Wat kan je of ken je na de cursus

  • Een krachtige presentatie geven met behulp van Powerpoint
  • Meer zicht op de verschillende manieren van informatieverwerking
  • Inspelen op verschillende manieren van informatieverwerking

Duur en studiebelasting

De e-learning 'Krachtig presenteren met PowerPoint' duurt ongeveer 7 uur. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. De totale studiebelasting wordt dan 9 uur. 

Doelgroep en vooropleiding

Deze e-learning is geschikt voor iedereen die met behulp van PowerPoint een krachtige presentatie wil neerzetten. Advies vooropleiding: MBO2

Vaardigheden

Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende vaardigheden en beroepscompetenties (op MBO-niveau): Overtuigen en beïnvloeden, Presenteren, Materialen en middelen inzetten, Creëren en innoveren, Plannen en organiseren, Kwaliteit leveren.

Opbouw van de cursus

Deze cursus is opgebouwd uit diverse e-learning leerobjecten en bevat tevens aanvullend oefenmateriaal. Aan het einde van de cursus is er een eindtoets. 

Aantal modules

Deze cursus bestaat uit 1 module. 

Lesmaterialen

De cursus 'Krachtig presenteren met PowerPoint' bestaat uit: VideoCollege, E-Book, Tools voor Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP), Verwerkingsformulier, Leerjournaal, Samenvatting, Aanbevolen aanpak. 

Toetsing

De online cursus 'Krachtig presenteren met PowerPoint' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard op LinkedIn of op een ander loopbaanportal zoals At Monday plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!