Adobe Photoshop Elements 2021

Online cursus Adobe Photoshop Elements 2021

Altijd al willen leren hoe je foto’s bewerkt of grafisch ontwerpt in Photoshop Elements? Van het aanpassen van kleuren tot het combineren van foto’s en werken met tekst:  In deze cursus Photoshop Elements komt alles aan bod dat het programma te bieden heeft. Het is de meest complete online cursus Photoshop Elements op de markt.

Altijd al willen leren hoe je foto’s bewerkt of grafisch ontwerpt in Photoshop Elements? Van het aanpassen van kleuren tot het combineren van foto’s en werken met tekst:  In deze cursus Photoshop Elements komt alles aan bod dat het programma te bieden heeft. Het is de meest complete online cursus Photoshop Elements op de markt. En het beste is: alle cursusmaterialen zijn met een praktische insteek ontwikkeld, zodat je alles uit de cursus meteen zelf kan toepassen.

Deze cursus vergroot jouw beroepsspecifieke vaardigheden en zelfbeeld. De cursus is geschikt voor ondernemers, mensen die een carrièreswitch wensen, mensen met professionele ambities en/of mensen die professioneel werkzaam zijn binnen het thema. 

Let op: Om deze cursus optimaal te kunnen volgen, dien je zelf te beschikken over de juiste software.

Doel van de cursus 

In deze cursus ga je praktijkgericht aan de slag aan de hand van video’s en oefeningen. De nadruk ligt op efficiënt werken met vraagstukken uit de dagelijkse praktijk. Geen poespas, maar praktisch leren wat je écht nodig hebt en hoe dit het beste werkt. Hierdoor ga je binnen no-time van beginner naar gevorderde gebruiker. Je bouwt niet alleen kennis op van alle tools uit Photoshop Elements, maar ook het inzicht van een echte beeldbewerker.

De lessen uit de cursus volg je geheel op eigen tempo. Geen spoedcursus, waarbij je het na één video allemaal moet kunnen, maar een complete cursus waarbij aandacht is voor alle benodigde aspecten.

Wat kan je of ken je na de cursus

  • Objecten of personen uit een afbeelding isoleren
  • Afbeeldingen op een realistische manier met elkaar combineren
  • Ongewenste elementen uit afbeeldingen verwijderen
  • Kleur en belichting aanpassen
  • Algemene portretcorrecties uitvoeren
  • Werken met tekst en vormen
  • Digitaal schilderen met penselen
  • Filters op praktische en creatieve wijze toepassen
  • Je verkrijgt een volledig inzicht van het werken met lagen

Duur van de online cursus

Deze online cursus duurt circa 9 uur. Wil je het maximale rendement uit je online cursus halen? Gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. De studiebelasting van deze cursus is minimaal 16 uur.

Doelgroep

Deze online cursus is geschikt voor iedereen die graag meer wil leren over de functies van "Photoshop Elements". Omdat alle facetten van het bewerkprogramma aan bod komen, is deze cursus Photoshop Elements voor zowel beginners als ervaren gebruikers geschikt. De cursus is erop gericht om Photoshop Elements te gebruiken als grafische applicatie, als alternatief voor de volledige versie van Photoshop CC.

Vaardigheden

Door het volgen van deze cursus werk je aan de volgende vaardigheden: Benutten en toepassen van mogelijkheden in het programma.  Bewerken van foto's.

Lesmaterialen

Video's, instructies en tips. Aanvullend materiaal: De videotraining: Photoshop Selecties

Toetsing

Deze online cursus wordt niet afgerond met een eindtoets.

Certificaat

Na het succesvol afronden van deze cursus ontvang je een gewaarmerkt bewijs van afronding. 

Tip: Bewaar je bewijs van afronding bij je (LinkedIn) profiel, At Monday Talentcard®, portfolio of online CV. Zo raak je het nooit meer kwijt en toon je bovendien aan iedereen jouw ambitie en talent. 

 

Creativiteit
Informatie-analyse
Omgang met details
Plannen en organiseren
Snel schakelen