Helemaal naar de meditering: Een nuchtere introductie op spiritualiteit

Helemaal naar de meditering: Een nuchtere introductie op spiritualiteit

‘Druk zijn’ is hot. We overladen onszelf met informatie en alles wat we doen moet nuttig zijn. Maar ons brein kan niet altijd goed omgaan met al die prikkels. Het is dan ook niet zo vreemd dat meer dan één miljoen Nederlanders burn-outklachten hebben.

‘Druk zijn’ is hot. We overladen onszelf met informatie en alles wat we doen moet nuttig zijn. Maar ons brein kan niet altijd goed omgaan met al die prikkels. Het is dan ook niet zo vreemd dat meer dan één miljoen Nederlanders burn-outklachten hebben. Terwijl de oplossing voor meer rust en ontspanning heel simpel is: zitten en mediteren. ‘Maar dat is toch zweverig gedoe?’

Integendeel! Helemaal naar de meditering is een gevatte introductie op meditatie en spiritualiteit. Mark laat zien dat mediteren gezond, wetenschappelijk bewezen en pragmatisch is. Hij geeft nuchtere antwoorden op al je prangende vragen over het hoe en waarom van spiritualiteit. Vind rust, wijsheid en zelfvertrouwen aan de hand van verschillende meditatieoefeningen op uiteenlopende niveaus. Zo kun je elke dag lekker naar de meditering!

• Een bijzonder boek met een nuchtere en onderzoekende kijk op meditatie en spiritualiteit.

• Ook geschikt voor sceptici.

• Met meditatieoefeningen op uiteenlopende niveaus om direct aan de slag te gaan.