Cadeautjes inpakken

Online cursus Cadeautjes inpakken

Je moet naar een feestje. Het cadeautje ligt allang klaar. Het moet 'alleen nog maar even' ingepakt worden. Meestal komt dat inpakken op het laatste nippertje. En haastwerk levert meestal niet de fijnste kwaliteit op. De online cursus 'Cadeautjes inpakken' gaat in op de basistechnieken van het inpakken.

Je moet naar een feestje. Het cadeautje ligt allang klaar. Het moet 'alleen nog maar even' ingepakt worden. Meestal komt dat inpakken op het laatste nippertje. En haastwerk levert meestal niet de fijnste kwaliteit op. Dus is het wel zo handig om niet op karakter maar op techniek te kunnen inpakken... Het kan ook zijn dat je vanuit je werk regelmatig voor de opgave staat om een cadeautje mooi in te pakken. Je kunt nu al tegen de feestdagen opzien. Hoe krijg je hier een beetje handigheid in? Dan is het tijd om te luisteren en te kijken naar de heldere uitleg van Alex Pen die van cadeautjes inpakken zijn professie heeft gemaakt!

De online cursus 'Cadeautjes inpakken' gaat in op de basistechnieken van het inpakken. Daarbij worden diverse vouwtechnieken besproken. Ook wordt uitgelegd hoe je met behulp van eenvoudige methodes jouw cadeautje van een aantrekkelijke en originele decoratie kunt voorzien. Ten slotte leer je werken met de Bowdabra en de Lintsplijter, twee apparaten waarmee je de decoratieve kwaliteit van een geschenk nog verder kunt verhogen. Deze online training kwam tot stand in nauwe samenwerking met Chiq Cadeaupapier.

Duur van de online cursus
De e-learning 'Cadeautjes inpakken' duurt ongeveer 50 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 2,5 uur.

Doelgroep
Deze e-learning is geschikt voor iedereen en vooral ook bestemd voor medewerkers in winkels en speciaalzaken. Als je deze online training wilt inzetten voor de opleiding die je volgt, dan werk je daarmee aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Kwaliteit leveren en Ondernemend en commercieel handelen.

Lesmaterialen
De cursus 'Cadeautjes inpakken - Klantvriendelijkheid ten top! Voor winkelpersoneel en natuurlijk persoonlijke presentatie.' bestaat uit: VideoCollege, E-Book.

Toetsing
De online cursus 'Cadeautjes inpakken - Klantvriendelijkheid ten top! Voor winkelpersoneel en natuurlijk persoonlijke presentatie.' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat
Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard bij je loopbaanprofiel plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!