Kassacheck alcohol en tabak

Online cursus Kassacheck alcohol en tabak

 In winkels en supermarkten die alcoholhoudende dranken en tabakswaren verkopen is nu een kassacheck verplicht. De voornaamste punten van de regelgeving worden in deze training kort en bondig gepresenteerd. Wil je alles nog eens goed op een rijtje hebben, dan kan deze compacte online cursus je verder helpen...

De regelgeving over de verkoop van alcoholhoudende dranken en tabakswaren wordt de laatste tientallen jaren telkens flink uitgebreid en aangepast. In bedrijven die deze producten verkopen is nu een kassacheck verplicht waarbij gelet moet worden op verschillende zaken. De voornaamste punten van de recente regelgeving wordt in deze training kort en bondig aan jou gepresenteerd. Wil je alles nog eens goed op een rijtje hebben, dan kan deze compacte online cursus je verder helpen...

De online cursus 'Kassacheck alcohol en tabak' gaat niet alleen kort in op de wet- en regelgeving. In de lesstof krijg je aan de hand van duidelijk gepresenteerde praktijksituaties ook uitgelegd wat er van jou als verkoper verwacht mag worden in jouw contact met de klant. In het toetsmateriaal zijn de meest voorkomende vraagstukken in verband met het verkopen van alcohol en tabak opgenomen.

Duur van de online cursus
De e-learning 'Kassacheck alcohol en tabak' duurt ongeveer 20 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 1 uur.

Doelgroep
Deze e-learning is geschikt voor verkopers, verkoopmedewerkers. Als je deze cursus wilt inzetten voor de opleiding die je doet, dan werk je aan de beroepscompetentie Instructies en procedures opvolgen (op MBO-niveau).

Lesmaterialen
De cursus 'Kassacheck alcohol en tabak - Praktische training op hoofdpunten met het oog op sociale hygiëne' bestaat uit: VideoCollege, E-Book, Samenvatting.

Toetsing
De online cursus 'Kassacheck alcohol en tabak - Praktische training op hoofdpunten met het oog op sociale hygiëne' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat
Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard bij je loopbaanprofiel plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!

Tag: verkoop in de supermarkt