Duur huis, nooit thuis

Duur huis, nooit thuis

Reken af met al die vaste lasten en kies voor vrijheid
Een te dure auto en een hoge hypotheek? Gooi net als Renée het roer om, dan maar geen indruk maken op de buren. Wat je ervoor terug krijgt? Tijd en vrijheid.

Je hebt een mooi huis, twee glimmende auto's voor de deur - net als de buren. Maar net als zij ben je een slaaf van je werk geworden, want je luxe leventje moet worden betaald. Renée gooide het roer om: weg met die dure auto, geen gigantische hypotheek. Dan maar geen indruk maken op de buren. Wat ze ervoor terug kreeg? Tijd en vrijheid. 

Ook jij kunt stoppen met de ratrace en beginnen met het leven waar je echt gelukkig van wordt. In dit boek beschrijft Renée, bekend van porterenee.nl, wat jij vandaag kunt doen om morgen vrij te zijn. 

Over de auteur:

Renée Lamboo (33) is journalist en woont samen met haar twee kinderen en man in een huis dat over tien jaar volledig hypotheekvrij is. Haar auto is klein en zit vol deuken, maar is wel afbetaald. Ze hoeft maar drie dagen in de week te werken omdat haar vaste lasten laag zijn. Renée heeft daarom tijd voor leuke dingen.

Competenties

persoonlijke financien; rijk; rijkdom; personal finance; vaste lasten; boekhouding; hypotheek; geld; sparen; beleggen; schuld