Verzuim op de werkvloer

Verzuim op de werkvloer

Vind jij omgaan met ziekteverzuim op kantoor of in de winkel ook zo lastig? Krijg jij als leidinggevende of als werkgever soms het gevoel te zijn verdwaald in een oerwoud van regels rondom verzuim? Dan is dit boek echt iets voor jou!

In het boek 'Verzuim op de werkvloer' krijg je antwoord op de vele vragen over ziekteverzuim op de werkvloer. Verzuim heeft altijd een negatieve invloed op de organisatie en de bedrijfsvoering in een kleine en middelgrote onderneming. Als leidinggevende heb je je handen vol aan de opengevallen gaten. Tegelijkertijd is het jouw taak om het ziekteverzuim zelf ook op een deskundige en doeltreffende manier te begeleiden. 

Na het lezen van dit boek kan je deskundig en doeltreffend begeleiden van ziekteverzuim in jouw organisatie, omgaan met medewerkers die korter of langer niet op een gewone manier hun werk kunnen doen, heb je zicht op rechten en plichten rondom ziekteverzuim, kan je regels hanteren rondom ziekteverzuim en ben je in staat antwoord te geven op vele vragen over ziekteverzuim waarmee je de schade op korte- en langere termijn kunt beperken.

Dit e-book kun je gebruiken als naslagwerk bij de cursus 'Verzuim op de werkvloer'.