Adobe Audition

Online cursus Adobe Audition

Wil je van start gaan met het bewerken van audio in Adobe Audition? In de online training “Adobe Audition” leer je de belangrijkste ins en outs van dit programma, waardoor je succesvol kan beginnen met het verbeteren en bewerken van audiobestanden.

Wil je van start gaan met het bewerken van audio in Adobe Audition? Ben je bijvoorbeeld bezig met het maken van een podcast of een audioboek en wil je dit zo professioneel mogelijk laten klinken? Of wil je graag muziek produceren? Een van de meest bekende programma’s hiervoor is Adobe Audition. Beschik je over dit programma, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Geen paniek! Deze cursus legt je stap voor stap allerlei functies uit die je nodig gaat hebben om je audio op te nemen, te verbeteren of te mixen. Je zult tijdens deze toegankelijke cursus handvatten krijgen om een goede start te maken met dit professionele programma, waardoor je in no-time zelf aan de slag kunt met je eigen audio.

Doel van de cursus

In de online training ‘Adobe Audition’ leer je stap voor stap alle belangrijke functies kennen van dit programma. Je leert ook het gebruiken van de verschillende interfaces en hoe je succesvol een geluidsbestand opneemt in Audition. Verder worden verschillende effecten besproken die jouw audio zo professioneel mogelijk zullen laten klinken. Tot slot zullen er tussendoor allerlei handige tips gegeven worden die jouw workflow zullen optimaliseren.

Wat kan je of ken je na de cursus

  • Geluidsbestanden opnemen in Adobe Audition

  • Geluidsbestanden op verschillende manieren opslaan of exporteren

  • Het hebben van een goede workflow in Audition

  • Werken in de multitrack session

  • Input- en output instellingen veranderen

  • Makkelijk fouten vinden in je audiobestand en deze bewerken

  • Het gebruiken van sjablonen

  • Audio kopiëren, knippen, splitsen en plakken

  • Verschillende bestanden tegelijk bewerken

  • Het gebruik van effecten, inclusief veel voorbeelden

Duur en studiebelasting

De cursus Adobe Audition duurt ongeveer 5 uur. Wil je het maximale rendement uit je e-learning halen, volg dan de stappen uit de cursus in jouw eigen Adobe Audition programma. Om het materiaal goed onder de knie te krijgen is veel oefening nodig. De totale studiebelasting bedraagt hierdoor ca. 15 uur.

Doelgroep en vooropleiding

Deze online cursus is geschikt voor iedereen die op professioneel gebied videoproducties wil leren maken met behulp van Adobe Audition.  Aanbevolen vooropleiding: MBO+

Vaardigheden

Door het volgen van deze cursus werk je aan de volgende vaardigheden: geluidsbestanden opnemen en bewerken in Adobe Audition.

Lesmaterialen

De cursus Adobe Audition bestaat uit: VideoCollege.

Opbouw van de cursus

Deze cursus is opgebouwd uit verschillende video’s die allemaal een thema bespreken. Tussendoor word je kennis getoetst door middel van toetsvragen.

Aantal modules

Deze cursus bestaat uit 1 module. 

Toetsing

De cursus ‘Adobe Audition’ bevat tussendoor toetsvragen waarmee je je kennis kunt testen. 

Certificaat

Als je de video’s hebt bekeken en de toetsvragen succesvol hebt beantwoord, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard op LinkedIn of op een ander loopbaanportal zoals At Monday plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!

Informatie-analyse