Online marketing

Online cursus Online marketing

Online marketing | Een boeiende en praktische onlinecursus inclusief onbeperkt toegang tot aanvullend lesmateriaal uit onze leerbibliotheek met audioboeken, E-books, scans, kranten en meer.

De online cursus 'Online marketing' legt je stap voor stap uit hoe je succesvol gebruik kunt maken van sociale media om jouw onderneming op de kaart te zetten. Deze online training geeft handige aanwijzingen om via sociale media bij mensen de gewenste belangstelling voor jouw zaak te wekken én vast te laten houden. 

Deze cursus vergroot jouw beroepsspecifieke vaardigheden en zelfbeeld. De cursus is geschikt voor ondernemers, mensen die een carrièreswitch wensen, mensen die professionele ambities hebben of professioneel werkzaam zijn binnen het thema Marketing & Sales.

Doel van de cursus

In deze online cursus leer je meer over het online bereiken van jouw potentiële klanten. Als je voor jouw organisatie een website gemaakt hebt, wil je natuurlijk graag dat mensen deze bekijken. Daarbij maakt het niet uit of het een website is over je hobby, je eenmansbedrijf of een grote onderneming. 

Wat kan of ken je na de cursus

  • Je hebt kennisgemaakt met de online manieren om jouw bedrijf onder de aandacht te brengen bij potentiële klanten
  • Succesvol gebruikmaken van sociale media
  • Het nut van sociale strategiën
  • Maken van een online nieuwsbrief
  • De basis van copywriting

Duur en studiebelasting

De e-learning 'Online marketing' duurt ongeveer 10 uur. Wil je het maximale rendement uit je training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. De totale studiebelasting bedraagt 12 uur.

Doelgroep en vooropleiding

Deze e-learning is geschikt voor iedereen die graag zijn of haar bedrijf online krachtig in beeld wil brengen. Advies vooropleiding: MBO3

Vaardigheden

Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende vaardigheden en beroepscompetenties (op MBO-niveau): Materialen en middelen inzetten, Analyseren, Onderzoeken, Creëren en innoveren, Op de behoeften en verwachtingen van de 'klant' richten.

Lesmaterialen

De cursus 'Online marketing' bestaat uit: VideoCollege, E-Book, Audioboeken, Praktijkopdrachten, Samenvatting. 

Opbouw van de cursus

Deze cursus is opgebouwd uit diverse e-learning leerobjecten en bevat tevens aanvullend oefenmateriaal. Aan het einde van de cursus is er een eindtoets. 

Aantal modules

Deze cursus bestaat uit 1 module. 

Toetsing

De online cursus 'Online marketing' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard bij je loopbaanprofiel plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!