Succesvol werken in een team

Online cursus Succesvol werken in een team

In deze online cursus worden de kwaliteiten van een goed team besproken. Ook wordt er behandelt wat de meest voorkomende valkuilen zijn en de diverse functies of rollen die teamleden kunnen vervullen.

Deze practische online cursus helpt bij het werken in een team en maakt deel uit van de thema's communicatie en HR.

Hoe bouw je binnen jouw onderneming een team op? Hoe slaag jij met jouw organisatie erin om over de volle breedte feedbackgericht gedrag te ontwikkelen? Hoe ga je om met gelijkheid en ongelijkheid? Zomaar een greep uit de vragen die in deze online training aan de orde komen. Na de bespreking van de kwaliteiten van een goed team behandelen we de meestvoorkomende valkuilen en de diverse functies of rollen die teamleden kunnen vervullen.

In de online cursus 'Succesvol werken in een team' worden de hoofdzaken van werken in een team op een praktische manier op een rij gezet. Naast uitleg over de kenmerken van een goed team en de diverse rollen die teamleden kunnen vervullen, behandelt deze online training de bouwstenen voor een team dat niet alleen een vliegende start wil maken, maar ook succesvol wil blijven opereren.

Duur van de online cursus
De e-learning 'Succesvol werken in een team' duurt ongeveer 35 minuten. Wil je het maximale rendement uit je training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 2 weken.

Doelgroep
Deze e-learning is geschikt voor iedereen die met een team werkt, ondernemers en leidinggevenden. Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Aansturen, Aandacht en begrip tonen, Samenwerken en overleggen, Overtuigen en beïnvloeden, Plannen en organiseren.

Lesmaterialen
De cursus 'Succesvol werken in een team - Door teambuilding, groepsdynamiek en uw leiderschap.' bestaat uit: VideoCollege, E-Book, Tools voor Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP), Communicatieopdracht, Leerjournaal, Samenvatting, Aanbevolen aanpak, De bouwstenen, Overzicht diverse rollen.

Toetsing
De online cursus 'Succesvol werken in een team - Door teambuilding, groepsdynamiek en uw leiderschap.' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat
Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard bij je loopbaanprofiel plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!