Succesvol werken in een team

Online cursus Succesvol werken in een team

In deze online cursus komen de kwaliteiten van een goed team aan bod. Ook worden de meest voorkomende valkuilen behandeld. En je leert meer over de diverse functies of rollen van teamleden. Met deze cursus als bagage maak je met jouw team een vliegende start en blijf je succesvol. 

Hoe bouw je binnen jouw onderneming een team? Hoe slaag jij met jouw organisatie erin om over de volle breedte feedbackgericht gedrag te ontwikkelen? Hoe ga je om met gelijkheid en ongelijkheid? Zomaar een greep uit de vragen die in deze online training aan de orde komen. 

Doel van de cursus

In de online cursus 'Succesvol werken in een team' leer je meer over teambuilding, groepsdynamiek en leiderschap. De training behandelt alle bouwstenen voor teams die een vliegende start willen maken en succesvol willen blijven opereren.

Wat kan of ken je na de cursus

  • Kennis van de kwaliteiten van een goed team
  • Kennis van de meest voorkomende valkuilen bij het werken in teams
  • Kennis van diverse functies en rollen van teamleden
  • Kennis van manier om feedbackgericht gedrag te ontwikkelen

Duur en studiebelasting

De e-learning 'Succesvol werken in een team' duurt ongeveer 1 uur. Wil je het maximale rendement uit je training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. De totale studiebelasting bedraagt 2 uur.

Doelgroep en vooropleiding

Deze e-learning is geschikt voor iedereen die met een team werkt, ondernemers en leidinggevenden. Advies vooropleiding: MBO2

Vaardigheden

Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende vaardigheden en beroepscompetenties (op MBO-niveau): Aansturen, Aandacht en begrip tonen, Samenwerken en overleggen, Overtuigen en beïnvloeden, Plannen en organiseren.

Lesmaterialen

De cursus 'Succesvol werken in een team' bestaat uit: VideoCollege, E-Book, Tools voor Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP), Communicatieopdracht, Leerjournaal, Samenvatting, Aanbevolen aanpak, De bouwstenen, Overzicht diverse rollen.

Opbouw van de cursus

Deze cursus is opgebouwd uit diverse e-learning leerobjecten en bevat tevens aanvullend oefenmateriaal. Aan het einde van de cursus is er een eindtoets. 

Aantal modules

Deze cursus bestaat uit 1 module.

Toetsing

De online cursus 'Succesvol werken in een team' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard op LinkedIn of op een ander loopbaanportal zoals At Monday plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!