Trucs voor een gelukkig en productief leven

Online cursus Trucs voor een gelukkig en productief leven

In deze cursus ontdek je waardevolle strategieën en praktische tips om jouw persoonlijk geluk te vergroten en jouw productiviteit te maximaliseren. Leer hoe je effectiever kunt worden, stress kunt verminderen, doelen kunt stellen en een gebalanceerd en bevredigend leven kunt leiden.

Welkom bij de cursus "Trucs voor een gelukkig en productief leven". In deze cursus ontdek je waardevolle strategieën en praktische tips om jouw persoonlijk geluk te vergroten en jouw productiviteit te maximaliseren. Leer hoe je effectiever kunt worden, stress kunt verminderen, doelen kunt stellen en een gebalanceerd en bevredigend leven kunt leiden. Bereid je voor op een inspirerende reis naar een beter leven!

Doel van de cursus

Het doel van de cursus "Trucs voor een gelukkig en productief leven" is om de cursisten praktische tips, technieken en strategieën te bieden die hen helpen om zowel persoonlijk geluk als productiviteit in hun dagelijks leven te vergroten. De cursus beoogt de cursisten te voorzien van waardevolle inzichten en tools om effectiever te worden, stress te verminderen, doelen te bereiken en een gebalanceerd en bevredigend leven te leiden.

Wat kan je of ken je na de cursus

  • Effectieve strategieën om je productiviteit te verhogen

  • Technieken om stress te verminderen en je welzijn te bevorderen

  • Methoden om je energieniveau te verhogen en gezonde gewoonten te ontwikkelen.

  • En nog veel meer…

Duur en studiebelasting

De cursus "Trucs voor een gelukkig en productief leven" duurt ongeveer 4 uur. Wil je het maximale rendement uit je e-learning halen, gebruik dan de downloads en het oefenmateriaal bij de cursus. De totale studiebelasting bedraagt 6 uur.

Doelgroep en vooropleiding

Deze online cursus is geschikt voor docenten. Advies vooropleiding: MBO

Vaardigheden

Door het volgen van deze cursus werk je aan de volgende vaardigheden: Stressbeheersing, doelstellingen stellen, mindset ontwikkelen, gezonde gewoonten ontwikkelen

Lesmaterialen

De cursus "Trucs voor een gelukkig en productief leven" bestaat uit: College, opdracht: gezonde receptenverzameling en een eindtoets.

Opbouw van de cursus

Deze cursus is opgebouwd uit diverse e-learning leerobjecten en bevat tevens aanvullend oefenmateriaal. Aan het einde van de cursus is er een eindtoets. 

Aantal modules

Deze cursus bestaat uit 1 module. 

Toetsing

De cursus "Trucs voor een gelukkig en productief leven" wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard op LinkedIn of op een ander loopbaanportal zoals At Monday plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!

Verandervermogen