Dating

Online cursus Dating

De cursus "Dating" biedt een uitgebreide gids voor daten en het opbouwen van gezonde relaties. Van het maken van een aantrekkelijk datingprofiel tot het ontwikkelen van zelfliefde, de cursus behandelt essentiële aspecten van daten.

De cursus "Dating" biedt een uitgebreide gids voor daten en het opbouwen van gezonde relaties. Van het maken van een aantrekkelijk datingprofiel tot het ontwikkelen van zelfliefde, de cursus behandelt essentiële aspecten van daten. Deelnemers leren waardevolle tips voor het aantrekken van de juiste partner, omgaan met afwijzingen, het belang van eerlijkheid en zelfreflectie, en het tonen van empathie tijdens communicatie. Met praktische date-ideeën en inzichten in succesvolle relaties, wil de cursus mensen helpen hun datingleven te verbeteren, zichzelf beter te begrijpen en uiteindelijk een liefdevolle en duurzame partner te vinden.

Doel van de cursus

Het doel van de cursus "Dating" is om deelnemers te helpen bij het ontwikkelen van effectieve datingvaardigheden en het opbouwen van gezonde, liefdevolle relaties. Door middel van praktische tips en inzichten leren cursisten hoe ze een aantrekkelijk datingprofiel kunnen maken, zelfvertrouwen kunnen opbouwen, positieve communicatie kunnen bevorderen, en omgaan met uitdagingen en afwijzingen tijdens het daten. De cursus stimuleert zelfreflectie en persoonlijke groei, terwijl het belang van eerlijkheid, respect en empathie in relaties wordt benadrukt. Het uiteindelijke doel is om deelnemers te helpen succesvoller te zijn in het vinden van een compatibele en gelukkige partner.

Wat kan je of ken je na de cursus

  • Hoe bouw je een aantrekkelijk profiel op

  • De eerste date, wat nu?

  • De tweede date

  • Jezelf liefhebben

  • De ander liefhebben

  • En nog veel meer…

Duur en studiebelasting

De cursus “Dating” duurt ongeveer 3 uur. Wil je het maximale rendement uit je e-learning halen, gebruik dan de downloads en het oefenmateriaal bij de cursus. De totale studiebelasting bedraagt 4 uur.

Doelgroep en vooropleiding

Deze online cursus is geschikt voor iedereen die beter wil worden in daten. Advies vooropleiding: MBO

Vaardigheden

Door het volgen van deze cursus werk je aan de volgende vaardigheden: Daten, zelfliefde, liefhebben

Lesmaterialen

De cursus “Daten” bestaat uit: College, opdracht en een eindtoets.

Opbouw van de cursus

Deze cursus is opgebouwd uit diverse e-learning leerobjecten en bevat tevens aanvullend oefenmateriaal. Aan het einde van de cursus is er een eindtoets. 

Aantal modules

Deze cursus bestaat uit 1 module. 

Toetsing

De cursus “Dating” wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard op LinkedIn of op een ander loopbaanportal zoals At Monday plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!