Beter slapen

Online cursus Beter slapen

Wil je beter slapen? Volg dan deze cursus. Je leert wat goede slaap is en wat je zelf kan doen om de kwaliteit van je slaap te optimaliseren.

Doel van de cursus

In de online training 'Beter slapen' leer je wat factoren zijn die slaap beïnvloeden. Je leert wat goede slaap is en hoe je je eigen slaap kunt optimaliseren. Goede slaap is de basis van een vitaal leven. In deze online training leer je wat goede slaap is en wat je kan doen om beter te slapen. Je krijgt eenvoudige en praktische tips die iedereen uit kan voeren.

Wat kan je of ken je na de cursus

Na de cursus weet je wat slaap voor je doet en wat goede slaap is. Je kent concrete stappen die je uit kan voeren om je slaap te optimaliseren.

Duur en studiebelasting

De cursus 'Beter slapen' duurt ongeveer 1 uur.

Doelgroep en vooropleiding

Deze online cursus is geschikt voor iedereen die beter wil slapen en die meer inzicht wil krijgen in de factoren die de slaap beïnvloeden.

Lesmaterialen

De online training ‘Beter slapen' bestaat uit tekst en video’s.

Opbouw van de cursus

Deze cursus is opgebouwd uit diverse e-learning leerobjecten met aan het einde een korte toets. 

Toetsing

De cursus 'Beter slapen' bevat tussentijdse vragen en wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard op LinkedIn of op een ander loopbaanportal zoals At Monday plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!

Energie
Zelfinzicht