De belangrijkste eigenschap van vitale mensen

Online cursus De belangrijkste eigenschap van vitale mensen

Vitaliteit is essentieel voor het optimaliseren van ons dagelijks functioneren. In deze cursus gaan we op zoek naar het belangrijkste onderdeel van vitaliteit; welke eigenschap of vaardigheid heb je in ieder geval nodig om met je vitaliteit aan de gang te gaan? 

In de huidige wereld, waarin stress en ongezonde leefgewoonten vaak de norm zijn, is het verbeteren van je vitaliteit door leefstijl belangrijk voor een gezonder en vollediger leven. Vitaliteit is essentieel voor het optimaliseren van ons dagelijks functioneren. In deze cursus gaan we op zoek naar het belangrijkste onderdeel van vitaliteit; welke eigenschap of vaardigheid heb je in ieder geval nodig om met je vitaliteit aan de gang te gaan?

Doel van de cursus

De cursus 'De belangrijkste eigenschap van vitale mensen' leert je wat vitaliteit is en welke eigenschappen of vaardigheden je nodig hebt om met jouw vitaliteit aan de slag te gaan. 

Wat kan of ken je na de cursus

  • Je leert wat vitaliteit precies is,
  • Je leert wat de belangrijkste eigenschap is die vitale mensen kenmerken,
  • Je leert wat zelfregie is en waarom het belangrijk is,
  • Je leert hoe je in de praktijk de regie over jouw vitaliteit kan nemen.

Duur en studiebelasting

De cursus 'De belangrijkste eigenschap van vitale mensen' duurt ongeveer 1 uur. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. De totale studiebelasting bedraagt 2 uur.

Doelgroep en vooropleiding

Deze online cursus is geschikt voor iedereen die aan de slag wil met zijn of haar vitaliteit. Advies vooropleiding: MBO2. 

Vaardigheden

Je leert vitaler te lezen, je ontwikkeld zelfinzicht en aanpassingsvermogen. 

Lesmaterialen

De cursus 'De belangrijkste eigenschap van vitale mensen' bestaat uit: een e-learning met video- en audiofragmenten en toetsvragen. 

Opbouw van de cursus

Deze cursus is opgebouwd uit diverse e-learning leerobjecten en bevat tevens aanvullend oefenmateriaal. Aan het einde van de cursus is er een eindtoets. 

Aantal modules

Deze cursus bestaat uit 1 module. 

Toetsing

De online cursus 'De belangrijkste eigenschap van vitale mensen' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat 

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard op LinkedIn of op een ander loopbaanportal zoals At Monday plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien! 

Aanpassingsvermogen
Energie
Verandervermogen
Zelfinzicht