Veel voorkomende babykwaaltjes

Online cursus Veelvoorkomende babykwaaltjes

Een baby kan alleen maar huilen wanneer hij of zij zich niet lekker voelt. Daarom is het belangrijk dat jij als ouder of verzorger veelvoorkomende kwaaltjes bij baby's kunt herkennen, verhelpen en voorkomen. Deze online cursus helpt je hierbij.

Deze online cursus helpt je babykwaaltjes te herkennen, verhelpen en voorkomen en maakt deel uit van het thema gezondheid, zorg & welzijn.

Een baby kan alleen maar huilen wanneer hij of zij zich niet lekker voelt. Daarom is het belangrijk dat jij als ouder of verzorger veelvoorkomende kwaaltjes bij baby's kunt herkennen, verhelpen en voorkomen. Heb je behoefte aan een online instructie die je hierbij helpt en je vertelt waar je op moet letten? Volg dan deze e-learning 'Veelvoorkomende babykwaaltjes'.

In de online cursus 'Veelvoorkomende babykwaaltjes' geven we je een handvat om je baby de goede hulp te geven op het juiste moment. De veelvoorkomende aandoeningen worden uitgebreid beschreven en gevolgd door heldere adviezen. Concreet: het gaat over griep, verkoudheid, koorts, spugen, pijn, darmkrampjes, vergiftiging.Ter afsluiting krijg je extra informatie over vitamines waar baby's bij gebaat zijn.

Duur van de online cursus
De e-learning 'Veelvoorkomende babykwaaltjes' duurt ongeveer 30 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 1,5 uur.

Doelgroep
Deze e-learning is bestemd voor ouders en verzorgers die dagelijks regelrecht te maken hebben met baby's (en peuters) op hun beste en slechtste momenten. Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Aandacht en begrip tonen, Materialen en middelen inzetten, Analyseren, Onderzoeken, Op de behoeften en verwachtingen van de 'klant' richten, Omgaan met verandering en aanpassen.

Lesmaterialen
De cursus 'Veelvoorkomende babykwaaltjes - Deskundige inventarisatie van de meest voorkomende aandoeningen bij de kleintjes' bestaat uit: VideoCollege, E-Book, Samenvatting, Overzicht babykwaaltjes.

Toetsing
De online cursus 'Veelvoorkomende babykwaaltjes - Deskundige inventarisatie van de meest voorkomende aandoeningen bij de kleintjes' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat
Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard bij je loopbaanprofiel plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!