Stoppen met Roken

Online cursus Stoppen met Roken

Voorgoed stoppen met roken? Een uitstekend plan. Deze online training helpt je om de motivatie te vinden om te starten en het ook vol te houden. Velen gingen je voor en met succes!

Voorgoed stoppen met roken? Een uitstekend plan. Elke dag begint ergens op de wereld iemand aan een nieuwe poging om te stoppen met roken. De een lukt het, de ander niet. Deze online training helpt je om de motivatie te vinden om te starten en het ook vol te houden. Na het bekijken van de video's in deze online training zal je meer motivatie hebben om te stoppen met roken. Je zult ook een beter idee krijgen van wat je allemaal tegen kunt komen en waar je rekening mee moet houden als begint met het stoppen met roken. We maken het je zo gemakkelijk mogelijk om te stoppen en om gestopt te blijven. De cursus is ontwikkeld in samenwerking met stoppenmetroken.com - een organisatie die al honderden mensen met succes van het roken heeft afgeholpen.

Doel van de cursus

De online cursus 'Stoppen met roken' helpt je bij het vinden van de motivatie om te stoppen met roken.

Wat kan je of ken je na de cursus

  • Gemotiveerd om te stoppen met roken
  • Zicht op de wat je tegen kunt komen als je stopt met roken
  • Volhouden om blijvend te stoppen met roken

Duur en studiebelasting

Deze cursus duurt circa 15 uur. Wil je het maximale rendement uit je online cursus halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 3 weken.

Doelgroep

Deze online cursus 'Stoppen met Roken' is geschikt voor iedereen die gemotiveerd is om te stoppen met roken voor een gezondere leefstijl.

Vaardigheden

Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende vaardigheden en beroepscompetenties (op MBO-niveau): Gezonder leven, Instructies en procedures opvolgen, Leren, Ontwikkelen.

Lesmaterialen

De online cursus 'Stoppen met roken' bestaat uit: E-Books, Video's, Bonusmateriaal. Bonus: Engelse E-Books, Toets.

Toetsing

Deze online cursus wordt afgesloten met een eindtoets.

Certificaat

Na het succesvol afronden van deze cursus ontvang je een certificaat.

Hoe gaat dit in zijn werk:

  1. Je volgt de online training in zijn geheel.

  2. Is de training succesvol afgerond dan klik je op de gele balk met de tekst:  ‘Klik hier om uw CERTIFICAAT VAN DEELNAME aan te vragen!’

  3. Het certificaat ontvang je via e-mail en mocht je deze niet hebben ontvangen, check ook even je spambox!

Tip: Bewaar je certificaten en/ of plaats deze bij je (Linkedin) profiel, At Monday Talentcard® , portfolio of CV.