Voedingstips en makkelijke recepten

Online cursus Voedingstips en makkelijke recepten

In deze online training word je aan de hand van meer dan 100 tips geholpen bij het maken van bewuste, gezonde voedingskeuzes. Ook kom je te weten wat bepaalde voedingsstoffen voor effect hebben op je gezondheid en gedragsveranderingen die kunnen leiden tot een betere gezondheid.

In deze online training word je aan de hand van meer dan 100 tips geholpen bij het maken van bewuste, gezonde voedingskeuzes. Ook kom je te weten wat bepaalde voedingsstoffen voor effect hebben op je gezondheid en gedragsveranderingen die kunnen leiden tot een betere gezondheid. De cursus wordt op een leuke en aantrekkelijke manier gepresenteerd. 

Doel van de cursus

De online cursus 'Voedingstips en makkelijke recepten' helpt je om gezonder te eten.

Wat kan je of ken je na de cursus

  • Kennis van gezonde voeding
  • Toepassen van leuke recepten om gezonde voeding eenvoudig klaar te maken 

Duur en studiebelasting

Deze cursus duurt circa 15 uur. Wil je het maximale rendement uit je online cursus halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 2,5 week.

Doelgroep

Deze online cursus 'Voedingstips en makkelijke recepten' is geschikt voor iedereen die graag meer wil weten over voeding en makkelijke recepten.

Vaardigheden

Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende vaardigheden en beroepscompetenties (op MBO-niveau): Gezonder eten, Bewuster eten, Instructies en procedures opvolgen.

Lesmaterialen

Fara Bellinga, bekend van SlankenFit.tv, zal een aantal tips presenteren. Daarnaast presenteert Vivian Reijs een leuke kennisquiz. Vivian Reijs is een bekende presentatrice van televisie, is schrijfster en heeft onder de naam vivonline.nl een eigen gezondheidssite. Tevens bevat deze training een interview met Miss Natural.De online cursus 'Voedingstips en makkelijke recepten' bestaat uit: E-Books, Video's, Leuke recepten, Voedingstips, Toetsing. Let op: Extra lesmateriaal is Engelstalig.

Toetsing

Deze online cursus wordt afgesloten met een eindtoets.

Certificaat

Na het succesvol afronden van deze cursus ontvang je een certificaat.

Hoe gaat dit in zijn werk:

  1. Je volgt de online training in zijn geheel.

  2. Is de training succesvol afgerond dan klik je op de gele balk met de tekst:  ‘Klik hier om uw CERTIFICAAT VAN DEELNAME aan te vragen!’

  3. Het certificaat ontvang je via e-mail en mocht je deze niet hebben ontvangen, check ook even je spambox!

Tip: Bewaar je certificaten en/ of plaats deze bij je (Linkedin) profiel, At Monday Talentcard® , portfolio of CV.