Alles over Rouw

Online cursus Alles over Rouw

Deze online cursus probeert je te ondersteunen bij het doorlopen van een rouwproces. Je krijgt algemene informatie, maar ook praktische tips over hoe je goed voor jezelf kunt blijven zorgen tijdens een periode van rouw.

Iedereen wordt in zijn of haar leven op zeker moment geconfronteerd met het verlies van een dierbare. Je begint dan aan een periode van rouw. Rouw is meer dan simpelweg een verdrietige periode: je moet als mens een ontwikkeling doormaken. Deze cursus is bedoeld als steun in de rug tijdens het doorlopen van dit rouwproces.

Er zijn diverse video trainingen. Ieder rouwproces is heel persoonlijk. Beslis doorom zelf welke training(en) bij jou passen. Zo is bijvoorbeeld de cursus Gezond Slapen toegevoegd, omdat het heel belangrijk is om in een periode van rouw goed voor jezelf te blijven zorgen.

De cursus "hoe leer ik van meer van mezelf te houden" kan je wat meer energie geven om door te gaan. Indien je bang bent dat je bepaalde zaken niet alleen aankunt dan is de cursus "je angsten overwinnen" een aanbeveling.