Hoe ga ik veroudering tegen?

Online cursus Hoe ga ik veroudering tegen?

Wie wil er niet graag gezond en fit oud worden? Een aantal factoren heb je niet in de hand. Gelukkig zijn er veel zaken die je wél zelf kunt regelen. In deze online cursus krijg je praktische tips over hoe je veroudering kunt tegengaan.

Wil jij gezond 100 jaar oud worden? 

Garanties kunnen we niet geven. Zo speelt geluk een belangrijke factor om gezond oud te worden. Maar wist je dat je in heel veel gevallen het geluk een handje kunt helpen door bij voorbeeld goed te zorgen voor je lichaam? In deze cursus krijg je veel nuttige suggesties om praktisch aan de slag te gaan.

Doel van de cursus

In de online cursus 'Hoe ga ik veroudering tegen' krijg je praktische tips die helpen om goed voor jezelf te zorgen en daarmee veroudering tegen te gaan.

Wat kan je of ken je na de cursus

  • Kennis van manieren om goed voor jezelf te zorgen
  • Toepassen van tips om goed voor jezelf te zorgen

Duur en studiebelasting

Deze online cursus duurt circa 5 uur. Wil je het maximale rendement uit je online cursus halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 1 week.

Doelgroep

Deze online cursus is geschikt voor iedereen die praktische tips wil om veroudering tegen te gaan.

Vaardigheden

Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende vaardigheden en beroepscompetenties (op MBO-niveau): Gezonder leven, Instructies opvolgen.

Lesmaterialen

De online cursus 'Hoe ga ik veroudering tegen' bestaat uit: E-Books, Bonusmaterialen, Video's, Engelse E-Books & Video's, Tips. Let op: Dit is een Engelstalige cursus met Nederlandse ondertiteling. Let op: Dit is een Engelstalige cursus met Nederlandse ondertiteling.

Toetsing

Deze online cursus wordt niet afgesloten met een eindtoets.

Certificaat

Na het succesvol afronden van deze cursus ontvang je een certificaat.

Hoe gaat dit in zijn werk:

  1. Je volgt de online training in zijn geheel.

  2. Is de training succesvol afgerond dan klik je op de gele balk met de tekst:  ‘Klik hier om uw CERTIFICAAT VAN DEELNAME aan te vragen!’

  3. Het certificaat ontvang je via e-mail en mocht je deze niet hebben ontvangen, check ook even je spambox!

Tip: Bewaar je certificaten en/ of plaats deze bij je (Linkedin) profiel, At Monday Talentcard® , portfolio of CV.