Beslissen, individueel en als team

Online cursus Effecief beslissingen nemen, individueel en als team

Elke dag sta je voor nieuwe keuzes. Op basis waarvan beslis jij, individueel en als team? Deze online training opent je ogen als het gaat om groepsrollen, meeloopgedrag en het keuzeproces. De kennis vormt de basis om effectiever te besluiten.

Elke dag sta jij als individu, ondernemer of leidinggevende voor nieuwe keuzes. Op basis waarvan beslis jij, individueel en als team? Deze online training opent je ogen als het gaat om groepsrollen, meeloopgedrag en het keuzeproces. Wat maakt dat kiezen soms zo lastig is? Start met deze e-learning en krijg antwoorden die je meteen in de praktijk kunt toepassen.

Doel van de cursus

De online cursus 'Effecief beslissingen nemen, individueel en als team' gaat zakelijk in op de voornaamste factoren die een rol spelen bij het maken van keuzes ofwel het nemen van beslissingen. Deze kennis vormt de basis om effectiever te besluiten. Zowel individueel als team. 

Wat kan of ken je na de cursus

  • Kennis van de factoren bij het maken van keuzes en het nemen van beslissingen.
  • Meer zicht op de natuurlijke processen binnen een groep mensen.
  • Kennis van het nut van een conflict voor de toekomst van je bedrijf.
  • Effectiever besluiten.
  • Tips om om te gaan met meeloopgedrag.
  • Je hebt kennisgemaakt met groepsrollen.
  • Je hebt kennisgemaakt met het procesmodel voor groepsontwikkeling van Bruce Wayne Tuckman.

Duur van de online cursus

De e-learning 'Effecief beslissingen nemen, individueel en als team' duurt ongeveer 1 uur. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 2 uur.

Doelgroep en vooropleiding

Deze e-learning is geschikt voor leidinggevenden/ondernemers die hun team professioneel willen aanvoeren. Ook als je wilt weten hoe het zit met het nemen van beslissingen op individueel niveau kun je veel aan deze cursus hebben. Advies vooropleiding: MBO2

Vaardigheden

Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende vaardigheden en beroepscompetenties (op MBO-niveau): Aansturen, Begeleiden, Communiceren, Leidinggeven, Samenwerken, Beslissen.

Lesmaterialen

De cursus 'Effecief beslissingen nemen, individueel en als team' bestaat uit een e-learning met audio- en videomateriaal, het Procesmodel van Tuckson en aanbevolen studiemateriaal. 

Opbouw van de cursus

Deze cursus is opgebouwd uit diverse e-learning leerobjecten en bevat tevens aanvullend oefenmateriaal. Aan het einde van de cursus is er een eindtoets. 

Aantal modules

Deze cursus bestaat uit 1 module. 

Toetsing

De online cursus 'Effecief beslissingen nemen, individueel en als team' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard op LinkedIn of op een ander loopbaanportal zoals At Monday plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!