Een hulprekening is een rekening waarop je de toe- en afnames van het eigen vermogen boekt. Het zijn dus tijdelijke rekeningen die voor een bepaalde periode de plaats innemen van de rekening 'eigen vermogen'. Maar wanneer gebruik je zoiets? En wat is het nut ervan? Kun je ook zonder? Deze online cursus zet kort en praktisch uiteen wat hulprekeningen zijn, welke soorten er bestaan en waarvoor je ze gebruikt.
Een hulprekening is een rekening waarop je de toe- en afnames van het eigen vermogen boekt. Het zijn dus tijdelijke rekeningen die voor een bepaalde periode de plaats innemen van de rekening 'eigen vermogen'. Maar wanneer gebruik je zoiets? En wat is het nut ervan? Kun je ook zonder? Hulprekeningen zijn een klein maar tamelijk onbekend verschijnsel in de financiële administratie die onder bepaalde omstandigheden het verschil kunnen maken. Genoeg aanleiding om ze van dichterbij te bekijken.
De online training 'Hulprekeningen van het eigen vermogen' helpt je om hulprekeningen op een praktische manier toe te passen in je financiële administratie.
De e-learning 'Hulprekeningen van het eigen vermogen' duurt ongeveer 30 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 1 week.
Deze e-learning is geschikt voor iedereen die binnen een onderneming iets meer wil kunnen dan balans lezen, dat wil zeggen: voor iedere ondernemer die zicht wil houden op de financiële administratie.
Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende vaardigheden en beroepscompetenties (op MBO-niveau): Analyseren, Plannen en organiseren, Ondernemend en commercieel handelen, Bedrijfsmatig handelen.
De cursus 'Hulprekeningen van het eigen vermogen' bestaat uit: VideoCollege, E-Book, Tools voor Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP), Samenvatting.
De online cursus 'Hulprekeningen van het eigen vermogen' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.
Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard op LinkedIn of op een ander loopbaanportal zoals At Monday plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!
Leuk dat je een review wilt plaatsen. Deze functie is alleen beschikbaar nadat je bent aangemeld. Uiteraard is het aanmelden volledig gratis.