Complimenteren

Online cursus Complimenteren

Voor veel mensen in een leidinggevende functie is het geven van complimenten niet vanzelfsprekend en zeker niet gemakkelijk. In deze online cursus worden de voornaamste onderwerpen rondom het geven van complimenten rechttoe rechtaan op een rij gezet.

Misschien moet je nog aan het idee wennen, maar ook jouw medewerkers hebben, net als jij zelf, van tijd tot tijd behoefte aan een compliment. Voor veel mensen in een leidinggevende functie is het geven van complimenten niet vanzelfsprekend en zeker niet gemakkelijk. Dat komt omdat veel leidinggevenden niet echt weten hoe dat precies werkt. In deze online cursus worden de voornaamste onderwerpen rondom het geven van complimenten rechttoe rechtaan op een rij gezet.

In de online cursus 'Complimenten maken' leer je een doeltreffende methode om op de werkvloer je medewerkers optimaal tot hun recht te laten komen. De online training is vooral op de praktijk gericht, en kan jou helpen om jouw communicatie met je medewerkers te verbeteren. Elke leidinggevende weet dat aandacht voor zijn of haar medewerkers een onmisbare randvoorwaarde is voor een goede sfeer op de werkvloer. Jij kunt via deze e-learning de belangrijkste dingen leren om van jouw kant ruimschoots aan deze voorwaarde te voldoen.

Duur van de online cursus
De e-learning 'Complimenten maken' duurt ongeveer 30 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 1 week.

Doelgroep
Deze cursus is geschikt voor werkgevers, werkbegeleiders, leidinggevenden, praktijkbegeleiders en teamleiders. Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Begeleiden, Aandacht en begrip tonen, Op de behoeften en verwachtingen van de 'klant' richten.

Lesmaterialen
De cursus 'Complimenten maken - Feedback en complimenten geven horen bij coachend leiding geven.' bestaat uit: VideoCollege, E-Book, Tools voor Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP), Vragenformulier, Leerjournaal, Samenvatting, Aanbevolen aanpak.

Toetsing
De online cursus 'Complimenten maken - Feedback en complimenten geven horen bij coachend leiding geven.' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat
Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard bij je loopbaanprofiel plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!