Online sessie: Versterk je positie op de arbeidsmarkt met Studdy

Online sessie: Versterk je positie op de arbeidsmarkt met Studdy

Studdy helpt je niet alleen met het leren van nieuwe vaardigheden, maar ook met het effectief inzetten van deze vaardigheden om je carrière vooruit te helpen. Daarom organiseren we deze specialie online sessies, gericht op het versterken van jouw positie op de arbeidsmarkt!

In de snel veranderende arbeidsmarkt van vandaag is voortdurende ontwikkeling en aanpassing essentieel voor succes. Studdy helpt je niet alleen met het leren van nieuwe vaardigheden, maar ook met het effectief inzetten van deze vaardigheden om je carrière vooruit te helpen. Daarom organiseren we online sessies, gericht op het versterken van jouw positie op de arbeidsmarkt!

Dit omvat de online sessie

"Versterk je positie op de arbeidsmarkt met Studdy" is een interactieve Zoom-sessie waar je direct vragen kunt stellen aan een expert op het gebied van de arbeidsmarkt over hoe je het beste uit Studdy kunt halen om je carrièrekansen te vergroten. Deze sessie is ideaal voor iedereen die zijn loopbaan een boost wil geven of die een nieuwe richting op wil.

Het doel van deze online sessie

Deze sessie biedt waardevolle inzichten en concrete strategieën om:

  • Te begrijpen welke vaardigheden momenteel het meest in trek zijn en hoe je deze kunt ontwikkelen met behulp van Studdy.
  • Te leren hoe je jouw nieuw verworven kennis effectief kunt presenteren in sollicitaties en op je CV.
  • Netwerkmogelijkheden te identificeren die je kunnen helpen bij het vinden van nieuwe kansen.
  • Je persoonlijke merk te versterken en jezelf te onderscheiden in een concurrerende markt.

Maak kennis met de spreker

Raymond Diemer heeft meer dan 25 jaar ervaring als ondernemer in het domein van werken en leren. Als arbeidsmarktspecialist weet hij precies wat er nodig is om succesvol te zijn in diverse industrieën en functies. Zijn expertise en praktische adviezen zijn onmisbaar voor iedereen die zijn positie op de arbeidsmarkt wil versterken.

Sluit je aan bij onze volgende sessie en ben je klaar om jouw carrière naar een hoger niveau te tillen? We hopen je bij de eerst volgende sessie te zien!

Verbeter je kansen op de arbeidsmarkt en haal het meeste uit je professionele ontwikkeling met Studdy!

Aanpassingsvermogen
Anticiperen
Toekomstvisie