Conflicthantering

Online cursus Conflicthantering

Conflicten op het werk? Gedoe binnen je organisatie? Los het op! Voor het hanteren van conflicten gelden maar een paar wetmatigheden: regels die je je relatief gemakkelijk eigen kunt maken. Dus wacht niet langer en start nu met deze online cursus 'Conflicthantering'.

Conflicten op het werk? Gedoe binnen je organisatie? Los het op! Dit bevordert niet alleen de werksfeer, maar verhoogt ook de productiviteit van de medewerkers. Voor het hanteren van conflicten gelden maar een paar wetmatigheden: regels die je je relatief gemakkelijk eigen kunt maken. Dus wacht niet langer en start nu met deze online cursus 'Conflicthantering'. Deze online training is geschikt voor leidinggevenden op elk gebied.

Als eerste leer je in deze online cursus een conflict te herkennen, vervolgens hoe je daar mee om moet gaan en als laatste leer je hoe je een conflict eventueel kunt oplossen. Er zijn verschillende soorten conflicten. De diverse soorten worden in deze online training besproken. Ook wordt aandacht besteed aan de verschillende (mogelijke) stijlen voor onderlinge omgang. Met een groot aantal praktijkvoorbeelden leer je in no time effectief om te gaan met conflicten op de werkvloer.

Duur van de online cursus

De e-learning 'Conflicthantering' duurt ongeveer 35 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 2 weken.

Doelgroep
Deze e-learning is geschikt voor iedereen die met een team werkt, ondernemers en leidinggevenden. Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Aansturen, Aandacht en begrip tonen, Samenwerken en overleggen, Overtuigen en beïnvloeden, Plannen en organiseren.

Lesmaterialen
De cursus 'Conflicthantering - Praktisch werken aan verbetering sfeer en productiviteit binnen je organisatie' bestaat uit: VideoCollege, E-Book, Begrippenlijst, Tools voor Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP), Observatieformulier, Communicatieopdracht, Leerjournaal, Samenvatting, Test conflicthanering, Opdracht - oriëntatie, Opdracht doelen, Opdracht - terugblik, Opdracht - uitvoering, Aanbevolen aanpak.

Toetsing
De online cursus 'Conflicthantering - Praktisch werken aan verbetering sfeer en productiviteit binnen je organisatie' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat
Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard bij je loopbaanprofiel plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!

Tags: Leiderschap - Professionalisering - Soft-skills