<strong>My Next Step&reg; </strong>helpt bij de eerste stap van je loopbaan

My Next Step® helpt bij de eerste stap van je loopbaan

MyNextStep® | Helpt bij de eerste stap van je loopbaan!

MyNextStep® is een zorgvuldig ontworpen en ondersteuningsprogramma en is een 'must' voor iedereen die succesvol wil zijn op de arbeidsmarkt. Speciaal bij een selectie intensieve, op de arbeidsmarkt gerichte vaardigheidstrainingen (16 uur+) bieden we een uniek aanvullend lesprogramma. Het programma biedt o.a. aanvullend lesmateriaal, webinars, groepsdiscussies (Clubhouse) en persoonlijk advies. Op deze manier haal je het optimale rendement uit de training en ben je goed voorbereid op een succesvolle start op de de arbeidsmarkt. 

Het MyNextStep® programma van Studdy biedt na het selecteren van een training uit de selectie onder meer het volgende:

  • Een jaar lang toegang tot de hele leerbibliotheek met 900+ online cursussen, audioboeken, testen, media en nog veel meer.
  • Additioneel lesmateriaal incl. een jaar toegang tot "Live Leren" sessies.
  • Een persoonlijke Talentcard® 
  • Een professionele DISC en/ of talenten & ambitiescan met rapportage incl. advies.

Persoonlijke ontwikkeling

Studdy biedt je toegang tot 900+ gecertificeerde online cursussen, assessments en overige leerobjecten die je helpen om sneller de gewenste baan te vinden. Naast cursussen over solliciteren, personal branding en meer staan er talloze cursussen op die jou helpen in je persoonlijke ontwikkeling. Denk aan cursussen over zelfvertrouwen, leidinggeven, Microsoft trainingen, LinkedIn, sales trainingen en nog veel meer. Allemaal trainingen die je beter voorbereiden op je nieuwe baan! 

Live Leren 

Onze docenten en opleiders geven live les via webinars, Zoom en Clubhouse. Je kunt tijdens deze interactieve sessies vragen stellen en discussies aangaan met de opleider en medestudenten. We behandelen diverse populaire thema's.

Talentcard®

De Talentcard® is het unieke online CV waarin je jezelf op een professionele manier kunt presenteren op de arbeidsmarkt. Op de Talentcard® staan talenten en ambities centraal maar beschrijf je tevens werkervaring en opleidingsniveau. De Talentcard® is voor iedereen op de arbeidsmarkt direct zichtbaar via At Monday. Op deze manier ben je direct te benaderen door duizenden werkgevers in de meest uiteenlopende branches die op zoek zijn naar gemotiveerde werkzoekenden.

Een volledig MyNextStep®-programma heb je al voor €790,- incl. btw. 

 

Interesse/ aanmelden

Interesse of wil je je direct aanmelden neem dan contact met ons op via: MyNextStep@studdy.nl of bel ons: 076-5716667