Internet Marketing Strategieën

Online cursus Internet Marketing Strategieën

Zonder hulp kan het moeilijk zijn je weg te vinden in online marketing. Deze online training reikt je een scala aan succesvolle internetmarketing strategieën aan die jij ook voor je eigen bedrijf kunt gebruiken. Na het volgen van deze cursus heb je geleerd hoe je niet alleen kunt opvallen bij je doelgroep, maar hoe je er ook nog eens klanten aan kunt overhouden.

Hoe krijg ik klanten via internet? En waarom hebben mijn inspanningen nog niets opgeleverd? Zonder hulp kan het moeilijk zijn je weg te vinden in online marketing.

Deze training reikt je een scala aan succesvolle internet marketing strategieën aan die jij ook voor je eigen bedrijf kunt gebruiken. Na het volgen van deze training heb je geleerd hoe je niet alleen kunt opvallen bij je doelgroep, maar hoe je er ook nog eens klanten aan kunt overhouden.

Doel van de cursus

Leer hoe je op speelse en ludieke wijze aantrekkelijker kunt zijn dan je concurrent. Hoe kan ik binnen een paar dagen duizenden bezoekers krijgen? Maak kennis met de brede wereld van internetmarketing, voor jou opgediend in hapklare brokjes zodat je meteen zelf aan de slag kunt. Het is zonde dat veel ondernemers geld en tijd verdoen door verkeerde internetmarketing strategieën te gebruiken. De investering in deze praktische training heb je snel terugverdiend.

Wat kan of ken je na de cursus

  • Aantrekkelijker zijn dan je concurrent
  • hoe je binnen een paar dagen duizend bezoekers krijgt
  • Wat er voor meer omzet zorgt
  • Hoe je het beste je website kan promoten

Duur en studiebelasting

De cursus 'Internet Marketing Strategieën' duurt ongeveer 18 uur. Wil je het maximale rendement uit je e-learning halen, gebruik dan de downloads en het oefenmateriaal bij de cursus. De totale studiebelasting bedraagt 20 uur.

Doelgroep en vooropleiding

Deze online cursus is geschikt voor managers, leidinggevenden, teamleiders, projectteamleden, beleidsmakers en werkgevers. Advies vooropleiding: MBO2

Vaardigheden

Door het volgen van deze cursus werk je aan de volgende vaardigheden: Samenwerken en overleggen, Vakdeskundigheid toepassen, Analyseren, Onderzoeken, Creëren en innoveren, Leren.

Lesmaterialen

De cursus 'Internet Marketing Strategieën' bestaat uit: E-Books, Video's, Bonusmaterialen, Engelse Video's.

Opbouw van de cursus

Deze cursus is opgebouwd uit diverse e-learning leerobjecten en bevat tevens aanvullend oefenmateriaal. Aan het einde van de cursus is er een eindtoets. 

Aantal modules

Deze cursus bestaat uit 5 modules. 

Toetsing

De cursus 'Internet Marketing Strategieën' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard op LinkedIn of op een ander loopbaanportal zoals At Monday plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!