<strong>Affiliate programma Studdy</strong>

Affiliate programma Studdy

Welkom bij de Studdy family.

Als jij:

 • Graag langdurig geld wil verdienen ( 30% eerste maand, 5% alle vervolgmaanden over het abonemment ) &
 • Impact wil maken op het leven van mensen,

dan ben je meer dan welkom in de affiliate family van Studdy. Want bij Studdy gaat het om meer dan alleen maar de korte winst. Het gaat ons om duurzaamheid, zowel voor jou, voor onze klanten als uiteraard ook voor ons bedrijf!

Wie zijn wij?

Studdy.nl is de nieuwe ‘All you can learn’ website waarop je alles kunt leren wat je wil. Net als bij Netflix voor films en Spotify voor muziek kun je op Studdy van de grootste Nederlandse opleiders alle online cursussen en trainingen volgen. Studdy is het ultieme bewijs dat je nooit te oud bent om te leren. Het online platform biedt ruim 500+ online trainingen, video's, leerlijnen, luisterboeken en testen. 

Leren doe je waar en wanneer jij dat wil op je computer, smartphone of tablet. Perfect voor je persoonlijke ontwikkeling of gewoon omdat je leren leuk vindt.

Leren doe je via Studdy.nl

Waarom samenwerken met ons!

We hebben een topproduct met ongekende mogelijkheden en werken samen met inmiddels 15 van de grootste Nederlandse opleiders. Naast online trainingen bieden we een groot aanbod van kranten, luisterboeken en assessments. alles gericht op de persoonlijke ontwikkeling van onze gebruikers. Na het succesvol afronden van de meeste online trainingen bieden onze opleiders een persoonlijk certificaat.

Wij doen ons uiterste best om jouw sales te verhogen en denken graag met je mee. We willen dan ook vanaf het begin alles al goed voor je geregeld hebben. Daarom bieden we je 30% van de verkoopprijs over de eerste maand en 5% over alle vervolgmaanden, 60 dagen cookietijd en staan we deeplinking toe.

Heb je suggesties, ideeën of  vragen laat het ons dan direct weten via info@studdy.nl

Prijzen en mogelijkheden:

Een abonnement op Studdy kost de eerste maand €8,45 en daarna € 16,95.  We groeien enorm. De tijd is rijp voor online leren. De gemiddelde periode die een gebruiker bij ons aangesloten blijft neemt elke maand toe. Slecht 12% haakt na drie maanden af.  Uit ervaringscijfers blijkt dat meer dan 65% van de gebruikers van dit soort abonnementsproducten tot wel 3 jaar of meer klant blijven. 

Tips en meer:

Door ‘deeplinking’ toe te staan worden jouw kansen op een succesvolle verkoop aanzienlijk groter. Studdy biedt een enorm aantal leermiddelen in heel veel verschillende soorten thema’s. Een voorbeeld van de top 20 van de trainingen die nu het best presteren:

 1. Office 365 (Word, Excel en Powerpoint)
 2. Mindfulness & meditatie
 3. Fotografie voor beginners
 4. Gezond afvallen
 5. Beleggen en geld verdienen met Bitcoin
 6. Social media
 7. Online marketing
 8. Wijncertificaat basis
 9. Adobe Photoshop
 10. Google SEO
 11. Basis DISC persoonlijkheidstest
 12. Websites maken met Wordpress 
 13. Effectief leren & studeren
 14. Koffie - basiskennis Barista
 15. Gelukkig leven
 16. Antistress test
 17. Blogs en columns schrijven
 18. Succesvol solliciteren
 19. Ondernemingsplan schrijven
 20. Met lekker eten gezond en fit blijven

Stuk voor stuk thema’s die je kunt gebruiken in je verhaal. 

Verkopen begint volgens ons met het enthousiasmeren en informeren van gebruikers! Verwerk je linkjes dus zoveel mogelijk in goede teksten eventueel vergezeld met één van onze banners. Verkoop Studdy niet met teksten zoals "klik op de link en start met leren". Wat beter werkt zijn teksten zoals "leer met deze cursus meer over .... etc. 
Wij hebben een goed ingerichte klantenservice. Wij reageren altijd zo snel mogelijk en doen dit via Facebook, Twitter en/ of mail. Maak je dus geen zorgen om deze afhandeling!

Maak gebruik van onze banners en heb je suggesties voor andere type content of banners laat het ons dan weten via affiliate@studdy.nl

Download hier de Studdy affiliate bannerset.